Kızlarım İçin dizisinin final bölümü ne zaman? İşte final bölümü fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kızlarım İçin dizisinin final bölümü ne zaman İşte final bölümü fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 17:53

Kızlarım İçin dizisi yayınlanan final bölümü fragmanıyla izleyicilerine üzücü haberi verdi. Kanal D ekranlarının dramatik anlar yaşatan, gerilim dolu dizisi Kızlarım İçin final bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan final bölümünde Sumru ve Egemen evlilik yoluna giriyor. İşte, Kızlarım İçin dizisinin final bölümü fragmanı.

Haberin Devamı

Kızlarım İçin dizisinin 13. Bölüm final fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan final bölümünde Sumru ve Egemen, sevdiklerinin yanında mutlu bir hayata adım atmak üzeredir. İşte, Kızlarım İçin final bölümü fragmanı. Fakat Sumru için işler beklenildiği kadar kolay değildir. İşte, Kızlarım İçin dizisinin final bölümü fragmanı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Küçük kız bu ağır gerçek karşısında perişan olur. Ve bir kez daha hastaneye kaldırılır. Yaşar ve Zübeyir tekrar karşı karşıyadır. Diğer tarafta Sumru Egemen’le birlikte özgürlüğe ve geleceğine doğru yelken açar. Elbette onları bekleyen pek çok engel vardır.

İki aşık mutlu olmayı başarabilecek mi? Peki ya Kumru? Yağız'la nihayet mutlu sona ulaştı derken Semiha’nın ölümüyle neler olacak? Yağız vicdan azabıyla kıvranırken aşkına sahip çıkabilecek mi? 

BAKMADAN GEÇME!