Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur'u Kanal D üzerinden canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi Kısmetse Oluru Kanal D üzerinden canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 11:58

Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusuna yanıt 13 Mayıs Cumartesi günü geldi. Şaşırtıcı gelişmelerin olduğu haftanın finali bölümünde Melis ve İlkay arasında sert diyaloglar yaşandı. Peki, Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Yeni bölümde neler yaşanacak? Haftanın finali yeni haftaya nasıl yansıyacak? İşte, son yaşananların detayları ve Kısmetse Olur'u Kanal D üzerinden canlı izleyebileceğiniz adres!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 13 Mayıs Cumartesi yayınlanan haftanın finali bölümünde elenen isim belli oldu. Gergin geçen eleme bölümünün ardından gözler yeni haftanın ilk bölümüne çevrildi. Peki, Kısmetse Olur’da en son kim elendi? Yeni bölümde neler olacak? Hangi iki gelin adayı arasında büyük bir kavga çıkacak? Aycan’ı gözyaşlarına boğan olay ne? İşte, Kısmetse Olur’daki son gelişmeler!

Kısmetse Olur'da gerilim dolu bir final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gergin bir haftanın ardından adaylar evden elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Rabia'ya, damatlar evinden ise Enes'e verdi. Rabia ve Enes ayağa kalkan isimler oldu. Enes bu evde aşk yaşayamacağını ve giderse buna üzülmeyeceğini belirtti. Rabia da benzer şeyleri söyleyerek gitmek istediğini belirtti. Haftanın birincileri ise Melis ve Onur oldu. Zarftan çıkacak karar doğrultusunda Rabia evde kalmayı başardı. ‘Birinci olan evini korur’ kararı doğrultusunda eve veda eden isim Enes oldu.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR YARIŞMASINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KISMETSE OLUR 15 MAYIS BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur Evinde sular durulmuyor! Kısmetse Olur yeni bölümünde damat adaylarından Adnan, Onur'un ayrılık döneminde Aycan'ın kendisine destek veren herkesi yanından uzaklaştırdığını söylüyor. Peki bu iddia karşısında Onur, Adnan'a nasıl tepki verecek?
Kısmetse Olur evine yeni giren damat adayı Murat, Tuğçe'den hoşlandığını ve onun için yarışmaya katıldığını söylüyor.
Onur'un ailesinin karşısına çıkan Aycan - Onur çifti duydukları karşısında şaşkına dönüyor. Onur'un babasının "Aycan asla gelinim olmayacak!" demesi üzerine Aycan gözyaşlarına hakim olamıyor.

Didem'den şok yaratacak sözler! Rabia ile konuşan Didem öyle sözler söylüyor ki! Melis ile Pınar arasında kavga çıkıyor. Melis'in, Pınar'a "İlkay'ın adını ağzına almayacaksın!" demesi üzerine iki gelin adayı arasında gergin dakikaların yaşanmasına neden oluyor. Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

 

BAKMADAN GEÇME!