Kısmetse Olur 21 Mart bölümünde neler olacak? Didem Delen neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 21 Mart bölümünde neler olacak Didem Delen neden yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 09:32

Kısmetse Olur evinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanal D'nin farklı formatıyla dikkat çeken evlilik programının bugünkü bölümüne Emre Ubeyli ve Aycan Varış sürprizi damga vurdu. Kısmetse Olur 21 Mart bölümünden görüntüler son bölümün hemen ardından verildi. Görüntülerde Didem Delen'in olmaması gözlerden kaçmadı. İşte, Kısmetse Olur 21 Mart bölümünden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur da sürprizler bitmek bilmiyor. 19 Mart akşamı eleme bölümüyle ekrana gelen izdivaç programı haftanın açılışını sürprizleriyle yaptı. Eve giriş yapan ilk sezon yarışmacısı Emre Ubeyli, herkese sevinç çığlıkları attırdı. Gelinler evinden Melis, Emre'yi görünce yerinden fırladı ve gözyaşlarını tutamadı. Gamze ise gelen bu sürpriz adayı bu evde bir kızın duygularıyla oynamakla itham etti. Damatlar evinde de bu ismin geri dönmesi herkesi çok mutlu etti. Gelinler evine dönen aday ise Aycan Varış oldu. Kısmetse Olur 21 Mart bölümünden ilk görüntüler de hemen verildi. Peki yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur'un 21 Mart bölümünde gelin adayları Emre Ubeyli'nin kalbini kazanmak için yarışa girerken; eve konuk olarak gelen Şehmus'un annesi Emine Hanım'ın gelinler arasında krize neden oluyor. Melis ve Yağmur arasında sesler yükseliyor. Kısmetse Olur yeni bölümünde Didem Delen'in haftanın 2. nci gününde de evde olmaması gündeme geliyor. Adnan'ın 'Yengen evde yok, hiç sormuyorsun?' cümlesine karşılık Emre'den şaşırtıcı bir yanıt geliyor.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur’un eleme adayları yapılan oylama sonucunda netleşti. En çok gitsin oyu alan damat adayları evinden Altuğ Seçkiner, gelin adayları evinden ise Melis Buse Betkayan oldu. Didem'in gelin adayları arasından birinci seçilmesiyle gelinler evi koruma altına alınmış oldu.  Yarışmaya veda eden isim ise geçtiğimiz hafta da adı eleme potasında olan Altuğ Seçkiner oldu. Programda kalmayı başaran Melis Buse Betkayan büyük sevinç yaşadı. 

Haberin Devamı

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri belli oldu.
Haftanın birincileri damatlar evinden Adnan, gelinler evinden ise Didem oldu. Baş başa yemeğe çıkan ikili arasında yine Didem’in kıyafeti sorun oldu ve tartışma çıktı. Çıktıkları hemen hemen her romantik yemekte tartışan çiftin kıyafet konusundaki anlaşmazlığı ne zaman son bulacak? Didem, Adnan’ın istemediği kıyafetleri giymeye devam edecek mi?

Akın’ın Tuğçe’ye getirdiği oyuncak ayının aslında dışardaki kız arkadaşına ait olduğu ortaya çıktı. Kısmetse Olur evinde bir anda ortam gerildi. Akın, dışarda Tuğçe haricinde başka bir kızla daha görüştüğü iddiaları karşısında ne cevap verecek? Tuğçe, izlediği görüntülerden sonra ne yapacak? Akın ise duruma müdahale ederek hemen cevap verdi ve görüntülerdeki kızın arkadaşı olduğunu ve dışarda görüştüklerini kabul etti. Ve Ezgi’yi aslında Tuğçe’nin de tanıdığını söyleyince işler hepten karıştı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'UN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!