Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Elenen isim şok etkisi yarattı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi Elenen isim şok etkisi yarattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 09:42

Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusuna yanıt pazar günü geldi. Kanal D'nin büyük ilgi gören programlarından olan Kısmetse Olur'a bu hafta da bir isim veda etti. Gerilimin ve tartışmaların eksik olmadığı gecede eve veda eden isim büyük bir şaşkınlık yarattı. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte gerilimin tavan yaptığı geceden detaylar ve final fragmanı!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur final fragmanında yankı bulan "Kim elenecek?" sorusu pazar günü gecesi yanıt buldu. Kanal D'nin beğeniyle izlenen programı Kısmetse Olur, her hafta olduğu gibi bu hafta da final gecesi yaşanan olaylar ile yine adından söz ettirdi. Haftanın finali ile karakterler arasındaki çekişmenin de yeni bir boyut kazandığı gecede "Kim elendi?" sorusuna yanıt sürpriz bir isim oldu. Peki Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte gerilimin tavan yaptığı Kısmetse Olur final fragmanı ve gecede yaşananlara dair detaylar!

Sunuculuğunu Seda Akgül'ün üstlendiği Kısmetse Olur’a veda eden isim, pazar günü belli oldu. Her hafta olduğu bu hafta da adaylar ve çiftler arasında krizler yaşandı. Formatı gereği bir veya birden kişinin elenebildiği Kısmetse Olur’un final gecesine programın gözde çiftlerinden biri olan Semih ve Hazal arasındaki gerginlik damga vurdu. Programın popüler damat adayı Gökhan Sara’nın Ayça Beğen’e yönelik iddiaları ise şaşırttı. Peki Hazal-Semih aşkı bitti mi? Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Tüm bu soru işaretleri final gecesinde yanıt buldu.

Haberin Devamı

KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Hafta içi her gün ekranlara konuk olan Kanal D’nin heyecan dolu programı Kısmetse Olur dün akşam haftanın finali bölümü ile ekranlara geldi. Gecenin finalinde 10 bin liralık ödülün sahibi Gökhan olurken eve veda eden isim geçen sezonun gözde isimlerinden Ayça Beğen oldu.  

KISMETSE OLUR'DA ELEME ÖNCESİ BÜYÜK KAVGA

Her hafta bir tartışmanın yaşandığı programa bu hafta damga vuran olay eski iki yarışmacının kavga etmesi oldu. Geçtiğimiz sezon da programda yer alan Ayça ve Mehtap arasında kavga çıktı. İkili arasındaki kavganın büyümesi ve elle müdahalenin olması üzerine her iki yarışmacı da uyarı aldı. Eve ilk geldiklerin birbirlerine destek olan ikilinin arasındaki bağın kopma noktasına gelmesi diğer yarışmacıları da şaşırttı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR’DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen eleme gecesinde duygu dolu anlar yaşandı. Yapılan oylama sonucunda gelinlerden Gamze, damatlardan ise Onur kaldı. Gelinler evinin koruma altına girmesi ile Kısmetse Olur evine veda eden isim Kısmetse Olur’un sempatik tavırlarıyla adından söz ettiren ismi Onur oldu. Hem gelinler hem de damat adaylarının sevdiği Onur’un elenmesi duygu dolu anlar yaşattı. Onur'un duygusal vedası ardından Kısmetse Olur evine yeni gelen ise Okan oldu. Amasya Merzifon'da yaşayan Okan çifti programa Gamze için geldiğini söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!