Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur'un olaylı final fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olurun olaylı final fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 07:20

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusu dün gece geç saatler netleşti. Kanal D'nin sevilen izdivaç programının haftanın finali bölümünde özellikle iki gelin adayının elenmesi yönünde oy çoğunluğu vardı. Ancak format gereği elemeye bir gelin adayı, bir de damat adayı kaldı. Peki, dün gece yayınlanan bölümde Kısmetse Olur'da kim elendi? Final bölümünde kimler arasında tartışma çıktı. İşte, Kısmetse Olur'un olaylı final fragmanı ve geceye dair detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu bu hafta merakla cevabını bekliyordu. Evde tansiyonu yüksek bir haftanın yaşanmasının ardından Kısmetse Olur'da kimin eleneceğini merakla bekleniyordu. Yarışmanın bu haftaki heyecanlı anları ödülü alanın evi koruması ile katlandı. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur'da elenen isim ve haftanın ödülünün sahibi!

Kısmetse Olur'da dün gece Didem haftanın birincisi olarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu. Aynı zamanda çeki alan evide koruma şansını elde edince gelinler evi rahat bir nefes aldı. Damatlar evinden elenecek isim merakla beklenirken, Okan Altınok elenen isim oldu.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR BOĞAÇHAN TUZCU KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde Okan Altınok'un elenmesinin ardından eve yeni gelen damat adayı eski yarışmacı olacak. Geçen sezonun yarışmacılarından Boğaçhan Tuzcu erkekler evine girecek. Boğazhan Tuzcu 24 yaşında ve Marmaris'te yaşıyor. Çanta üzerine bir butik sahibi olan Boğaçhan Tuzcu aşçılık üzerine eğitim almış. Anne ve babası ayrı yaşayan Boğazhan Tuzcu ikizler burcu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu olan Boğaçhan Tuzcu, geçen sezon çok hızlı elenmişti.

Haberin Devamı

HAFTANIN OLAYLARI

Kısmetse Olur bu haftada çok konuşulan olaylarıyla Kanal D ekranlarındaydı. Gönlünün prensini/prensesini bulmak için bir araya gelen adaylar gerek kendi aralarındaki muhabbetleriyle gerekse kalplerini attıran partnerleriyle olan olaylarıyla kendilerinden bol bol konuşturmayı başardılar. Peki bu hafta neler oldu?

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olurun olaylı final fragmanı

ADNAN VE DİDEM AŞKI TAM GAZ!

Adnan ve Didem, nam-ı diğer AdDid çifti bu hafta mutlu anlarına bir yenisini daha ekledi. Geçen hafta yaşanan şaka gerginliği ile başlayan kara bulutlar tamamen dağıldı ve AdDid kendisini bir anda deniz kenarında bir yemek masasında buldu. Adnan, Didem’in sitemkar çıkışlarına sonunda karşılık verdi ve ona bir sürpriz hazırladı. Romantik bir yemek eşliğinde, Adnan net olarak evlenme teklif etmiş olmasa da Didem’e bir yüzük hediye ederek gidişatın evlilik olduğu sinyallerini verdi. Adnan ve Didem için bu hafta en güzel haftalarından biri oldu diyebiliriz.

Haberin Devamı

HAZAL VE SEMİH HALA AYRI!

Geçen haftaki şakanın kurbanlarından olan HazSem çifti, birbirleriyle olamayacakları konusunda anlaşıp severek ayrılanlar kervanına katılmıştı ama aynı evde saatlerini ve günlerini geçiren bu çift için ayrılık da öyle kolay bir süreç olmuyor. Nitekim bu hafta ayrılığın etkilerini izlemeye başladık. Semih boşta kalınca Gamze, Semih’le bir şeyler yaşama isteğini daha da belli etmeye başladı. Bu durum hem Hazal’la Semih arasında tartışmalara, hem de Gamze ve Hazal arasında sürtüşmelere sebep oldu. Resim yırtmalar mı dersiniz, bağırışlar mı dersiniz. HazSem fanları ise bu çiftin arasındaki gerilimin sürpriz bir barışma ile sonlanması için beklemede.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı yayında! Aycan ve Onur aşkında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor!
Onur, Aycan'ı uyarmak isterken beklemediği bir tepkiye karşılaşıyor! Kısmetse Olur Haftanın Finali bölümüyle Pazar 23.45'te Kanal D'de!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olurun olaylı final fragmanı

RABİA VE GÖKHAN BU HAFTA SAKİN!

Rabia ve Gökhan için geçen haftalardaki git-gel ve karmaşa bu hafta itibariyle durulmuş görünüyor. Çift için bu hafta daha çok evin içinde gelişen olaylara yorum yapma ve birbirlerine sakin sakin zaman ayırma haftasıydı. Rabia ve Gökhan için evdeki gelişmeler zaman zaman eğlenceye zaman zamanda destek ve analiz etmek için fırsatlardı. RabGök hayranları şu an için sakinliğin ve ilişkinin istikrarlı gitmesinin tadını çıkarıyor diyebiliriz. Gelecek haftalarda ne olur bilinmez tabii.

Haberin Devamı

GERÇEK AŞKI BULMA ÇABALARI SÜRÜYOR!

Kendilerini açık açık belli eden çiftler dışında bu haftada diğer adaylarda arayışlar devam etti. Şahin ve Nazlı arasında Nazlı’nın bütün çabalarına rağmen adı koyulmuş bir şey yok fakat Şahin’in Gamze Göktürk ile iletişimde kalmaya çalışması hala aklının Gamze’de olduğunun kanıtı gibi. Nazlı kıskandırılmak için kullanıldığını düşünüyor ve kırgın. Diğer taraftan evde Aycan ve Onur arasında yeni başlayan bir şeyler var, ikilinin arasındaki enerji şu an için oldukça güzel ama evdeki dedikodu kazanı kaynıyor ve ilişkinin akıbetini bu dedikodular ve araya girme çabaları belirleyecek. Sonuç olarak Kısmetse Olur evinde aşka dair umutlar hiç tükenmiyor diyebiliriz.

BAKMADAN GEÇME!