Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur'da gözyaşları adeta sel oldu

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Kısmetse Olurda gözyaşları adeta sel oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 22:33

Kısmetse Olur'un dün akşam yayınlanan haftanın finali bölümünde oldukça duygu dolu dakikalar yaşandı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından tam not alan yer yer eğlenceli yer yer dramatik anlar yaşatan evlilik programında şoke eden olaylar yer aldı. Kısmetse Olur'da haftanın finalinde erkekler evinde Onur elenme adayı oldu. Onur'un elenme adayı olmasının ardından Aycan şok bir çıkış yaptı ve sevdiği adamın yanına koştu. Elenen isim açıklandığı anda ise ortalık toz duman oldu. Peki, Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmanın eleme akşamının sonuna gelindiğinde daha önce eşine rastlanmamış bir olay oldu. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun cevabı aranırken, bir yarışmacı izleyenleri şoke eden bir karara imza attı. Peki Kısmetse Olur'da dün akşam kim elendi? İşte yarışmanın son bölümünde yaşananlar ve kim elendi sorusunun cevabı

Kısmetse Olur’un dün yayımlanan haftanın finali bölümünde şok eden gelişmeler üst üste yaşandı. Haftalar sonra haftanın finalinde duygularını açığa vuran Onur ve Aycan cephesinde sesler yükseldi ve ikili arasında sürpriz bir gelişme yaşandı! Herkesi duygulandıran iki sevgilinin konuşması Onur ve Aycan aşkını yeniden alevlendirdi. Ancak Kısmetse Olur eleme oylamasında çift kötü bir sürpriz yaşadı. Damat adayları arasından Onur eleme potasına kaldı, herkes onun gideceğini beklerken şaşırtıcı bir gelişme oldu. Adaylardan biri Onur’un yerine elenmek istedi. Peki, Kısmetse Olur’da dün kim elendi?

Haberin Devamı

Ekranlarda ikinci sezonunu sürdüren Kısmetse Olur’un 26 Mart tarihli bölümünde bir ilk yaşandı. Onur ve Aycan’ın tam kavuşacakken ayrılmasını istemeyen evin en büyük damat adayı Tankut, "abilik" yaparak yarışmadan elenmek istediğini belirtti. Diğer adaylar kendisine engel olmak istese de Kısmetse Olur 26 Mart'ta programa veda eden kişi Tankut oldu. Yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmak istediğini belirterek Onur'un yerine eve veda eden Tankut, yarışmanın tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. 

KISMETSE OLUR’DA GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Yarışmaya yeniden katılma kararı alan Melis ile Altuğ’un elenme adayları arasında yer aldığı haftada birinci seçilen isimler Adnan ve Didem ikilisi oldu. Çiftin arasında yapılan oylamada daha yüksek oy alan adayın evini koruma altına alacağının açıklanmasının ardından Melis ve Altuğ’un kaderi, Ad-Did ikilisinin oylamasına kaldı. Didem’in birinci seçilmesiyle birlikte yarışmaya veda eden kişi Altuğ olurken damat adayını teselli eden Seda Akgül, “Sen hazır olduğunda aşk sana gelir” diyerek üzülmemesi gerektiğini ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!