Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Tango rüzgarı..

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Tango rüzgarı..
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 10:56

Kısmetse Olur 4 Mart Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, tüm adayları bir sürpriz bekliyor. Eve gelen çift, adaylara dans dersi veriyor.Kısmetse Olur evinde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Yeni bölüm fragmanında, eve gelen dansçı çift, tüm adaylara dans dersi veriyor. Kısmetse Olur evinde romantik anlar yaşanıyor.

Haberin Devamı

Akın ve Tuğçe ilişkisi ise eleştiri yağmuruna tutuluyor. Gelin adayları onların ilişkisini evliliğe yakın görmediklerini konuşuyolar. Peki Akın ve Tuğçe'nin yaratmış olduğu bu algının sebebi ne?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle Cumartesi 00.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?
Kısmetse Olur'da gelinler evi güne dans ederek başladı. Önceki gün oryantal dansı yapan gelin adaylarından Farima, bugün de yine hünerlerini sergiledi. Tüm gelin adayları dans ederek enerjilerini attılar. Onları izleyen damat adayları da çalan roman havası müziğinde yerlerinde duramadı ve gelin adaylarına eşlik etti.

Gelinler evinin damatlar için bir şaka planı vardı. Tüm gelin adayları birer birer bahane bulup damatlar evini basıp, hesap soracaktı. Bu planı hayata geçiren ilk kişi de Didem oldu. Damatlar evine giden Didem, Adnan'ı görünce şakayı sürdüremedi ve belli etti. Durumu anlayan damat adayları, buna karşılık hemen harekete geçtiler. Gelinler evine bir baskın planladılar. Tüm gelin adayları, damatlar evine geldiğinde evi bomboş buldular. Oysaki onlar da gelinler evini dağıtmak üzere çok evden ayrılmışlardı. Gelin adayları ekrana verilen görüntüyle çığlık çığlığa evlerine koştular... Ve olanlar oldu...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un bugün bir de ziyaretçisi vardı. Damat adaylarından Onur'un babası eve gelmişti. Onur'un yaşadığı zor zamanları değerlendiren tüm adaylara öğütler veren Tevfik Bey, herkese duygusal anlar yaşattı. Onur'un ağlarkenki görüntülerini izleyince dayanamayan Tevfik Bey, oğluna sarılarak ağlamaya başladı. Baba-Oğul'un gözyaşları herkesi derinden etkiledi.

KISMETSE OLUR YARIŞMASININ TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!