Kısmetse Olur'da bir ilk - 26 Mart Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bir ilk - 26 Mart Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 16:04

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanıyla kafalarda soru işareti bıraktı. Aycan ve Onur'un aşk itirafıyla başlayan fragmanda neredeyse tüm adayların gözyaşlarına boğulduğu görülüyor. Tankut'un evi terk ettiği anlarda Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül'den 'evde bir ilk' açıklaması geliyor. Peki, Kısmetse Olur'da kim elenecek? Tankut evi neden terk ediyor? İşte, 26 Mart Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı yayında! Onur ve Aycan cephesinde sesler yükseliyor ve ikili arasında sürpriz bir gelişme yaşanıyor! Onur ve Aycan aşkı yeniden başlıyor!

Kısmetse Olur'da şok eden gelişmeler üst üste yaşanıyor! Onur ve Aycan arasındaki hesaplaşma mutlulukla sonuçlanıyor. Herkesi duygulandıran iki sevgilinin konuşması Onur ve Aycan aşkını yeniden alevlendiriyor. Öte yandan Kısmetse Olur'da bir ilk daha yaşanıyor. Tankut bir anda evi terkediyor. Bunun üzerine herkesi gözyaşlarına boğan bir haber geliyor. Seda Akgül bu durumu şu sözlerle açıklıyor, "Bu koca yürekli adam şuanda dışarıda ne yapıyor? Kısmetse Olur tarihinde bir ilk! Olmadı! Olamazdı..."diyor ve ardından herkes gözyaşlarına boğuluyor! Peki Kısmetse Olur'da yaşanan bu olay ne? Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

SMS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Kısmetse Olur 24 Mart Cuma 2017'de yayınlanan son bölümde, halk oylaması sonucu haftanın birincileri belli oldu. Hafta boyunca verilen oylarla birinciler damatlar evinden İlkay, gelinler evinden ise Melis oldu. Melis, ödül hakkını devrederek Rabia'ya verdi.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur'da önceki gün köpeğinin ölüm haberiyle sarsılan Aycan, bugün Onur'un yaptığı sürprizle şok oluyor! Kaybettiği köpeğinin aynısından alan Onur, Aycan'ın üzülmesine dayanamıyor ve bundan sonra onun yanında bu köpeğin olacağını söylüyor. İkili arasında geçen sohbetin en can alıcı yanı ise Aycan'ın köpeğin adını sormasıyla başlıyor. Onur önce gülüyor ve ardından köpeğin adını OnAy koyduğunu söylüyor. İşte Onur ve Aycan çiftinin özel anları...

Melis, Şehmus'un annesi Emine Hanım'ı Yağmur'a karşı kışkırtınca olanlar oldu... Melis'in devamlı aralarına girmesinden rahatsız olan Yağmur sonunda tavrını koydu! Melis'i sert bir dille uyaran Yağmur, onun da karşılık vermesiyle daha da gerildi... Burun buruna gelen gelin adayları korku dolu anlar yaşattı. İhtar almaya ramak kala güçlükle ayrılan Melis ve Yağmur arasında bundan sonra neler olacak?

Haberin Devamı

Haftanın birincileri ise Melis ve İlkay oluyor. Melis, İlkay ve Rabia'nın sorunları olduğunu düşünerek ödül hakkını devretti. İlkay ile baş başa romantik yemeğe çıkan Rabia ise gergin anlar yaşadı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!