Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayında – Melis fenalaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayında – Melis fenalaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 12:03

Kısmetse Olur’un yeni bölümü için geri sayım sürerken haftanın finali fragmanı şimdiden yayınlandı. Kısmetse Olur’da hafta boyu süren İlkay- Melis gerilimi eleme bölümüne de yansıyor. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Melis, baygınlık geçiriyor. İşte, Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kanald.com.tr üzerinden canlı olarak yayınlanan Kısmetse Olur, bugün haftanın son yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’un 19 Mayıs tarihli bölümünde Emre, evlenmeye karar veriyor! Emre'nin aklını başından alıp, aniden evlenme kararı aldıran gelin adayı kim? Akın, ilişkisini kurtarmasına yardım etmedikleri için kime veryansın ediyor?

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Emre'nin beklenmeyen evlenme kararı evde nasıl yankı bulacak? İlkay ile barış imzalayan Melis, evdeki dengeleri nasıl değiştirecek? Farima ile ilişkisine çomak sokulduğunu iddia eden Akın, arkadaşlarına çıkışıyor. Damat adayları, bu çıkışı nasıl karşılayacak? Adnan ve Didem için düzenlenen kına gecesi, evde eğlenceli anlara sahne oluyor. Peki, kına gecesi organizasyonuna kimler katılıyor?

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

HAFTANIN FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Murat'ın eve gelişiyle Emre'nin öfkesi daha da artar! Melis ve İlkay ilişkisi ise sallantılı kavgalarına devam ederken Melis baygınlık geçiriyor! Murat'ın Tuğçe'yi beğendiğini söylemesi gündemden düşmüyor. Emre bu sözleri düşünmek bile istemediğinden olsa ki öfkesi her geçen zaman, katlanarak artmaya devam eder.İlkay ile olan gerilim haftanın finaline de yansıyınca yaşananlara daha fazla dayanamayan Melis, baygınlık geçirir. Herkes Melis'in durumunun ne olacağını merakla ve endişeyle bekler.

Kısmetse Olur 20 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Bölümüyle kanald.com.tr'de!

 

BAKMADAN GEÇME!