Kısmetse Olur final bölümünde neler yaşanıyor? İşte Kısmetse Olur Canlı yayını

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur final bölümünde neler yaşanıyor İşte Kısmetse Olur Canlı yayını
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 09:05

Kısmetse Olur programı artık İnternetten canlı yayınlanıyor. Bugün gerçekleşen final gününde Kısmetse Olur izleyicileri neler yaşanacağını merakla bekliyorlardı. İşte Kısmetse Olur programının canlı izleyebileceğiniz adresi

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 13 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Fragmanında Melis ve Akın arasında tartışma çıkıyor. Melis, Adnan'ın evde dostu kalmadığı için Akın'la yakın olduğunu iddia edince ortalık karıştı. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor. Haftanın finalinde Melis, Akın hakkında söylediği sözlerle tansiyonu yükseltiyor. Akın'ın sürekli Adnan ve Didem ilişkisini desteklemesini eleştiren Melis, onu neyle itham etti? Akın, Melis'in söylemleri karşısında sessizliğini bozacak mı?

Melis ve İlkay arasında neler oluyor? Melis, neden İlkay'ın Kemal'den farkı olmadığını söyledi? İlkay, Melis'i bu sözlerinden sonra affedecek mi? Kısmetse Olur evine kim veda edecek?

KISMETSE OLUR YARIŞMASINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur 13 Mayıs Cumartesi Haftanın Finali Bölümüyle kanald.com.tr'de!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Kısmetse Olur 12 Mayıs 2017'de yayınlanan son bölümde, Aycan ve Adnan cadı olarak tüm adayları adeta topa tuttu. Aycan'ın sözleri karşısında adaylar ne tepki verecek? Kısmetse Olur evinde eğlence ve eleştiri bir arada

Kısmetse Olur yeni bölümde, gelin adaylarından Aycan spiker olup, evin gündemini haber olarak sundu. Evde olan biten her şeyi tüm açıklığıyla habere dönüştüren Aycan, bu haliyle hem güldürdü hem de dikkatleri üzerine çekti. Günün devamında ise Adnan'la birlik olup bu defa da cadı kılığına gören Aycan, herkesi eleştiri yağmuruna tuttu. Kendini eleştirmekten de çekinmeyen Aycan, sözleriyle evde renkli dakikalar yaşattı. Peki Adnan'ın sorularını içtenlikle cevaplayan Aycan'a adayların tepkisi ne olacak?

Kısmetse Olur son bölümde, Frima ve Akın arasındaki buzlar eriyor. Önceki gün Rabia ile yaşadığı kavga sonucu kendini kötü hisseden Farima, bu olayın etkisinden çıkamadığını söyleyerek ağlamaya başladı. Bu olay yüzünden Akın'la da tartışma yaşayan Farima, son derece üzgündü. O sırada Farima'nın yanına gelen Akın, ona sarılarak aradaki gerginliği sonlandırmış oldu. Farima ve Akın olayın iç yüzünü kendi aralarında konuşarak tatlıya bağladı.

Haberin Devamı

Öte yandan, Melis ve İlkay arasında bu sefer de dövme krizi çıktı. Melis'in vücudundaki dövmeden haberi olmayan İlkay büyük bir şaşkınlık yaşadı. Melis'in eski sevgisiyle birlikte yaptırmış olduğu dövme ortaya çıktı, peki bu gerçek karşısında İlkay'ın tepkisi ne oldu? Melis, neden İlkay'a bu dövmeden bahsetmedi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!