Kısmetse Olur final fragmanı yayınlandı.. Eve gelen sürpriz konuk!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur final fragmanı yayınlandı.. Eve gelen sürpriz konuk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 09:49

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 29 Nisan Haftanın Finali fragmanında, Adnan-Didem ve Onur-Aycan çiftleri arasındaki husumet daha da büyüyor. Gong çalmadan evdeki dengelerin bir anda alt üst olması diğer adayları da etkiledi. Melis, Didem ve Adnan'a karşı aldığı tavırla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde evde adaylar arasındaki anlaşmazlıklar gün geçtikçe büyüyor. Kısmetse Olur'un en iyi anlaşan çiftlerin OnAy ve AdDid arasındaki buzlar erimek bilmiyor. Son zamanlarda araları bozuk olan yakın dostluklar bir bir bitme aşamasına geliyor. Melis ve Adnan dostluğunun sona ermesinin ardından, Melis Didem'e karşı da cephe alıyor.

Kısmetse Olur haftanın final bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur 28 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan çiftinin nişan merasimi yapıldı ve Metin Şentürk söylediği şarkılarla güne damgasını vurdu.

Kısmetse Olur'da Metin Şentürk sürprizi yaşandı. Onur ve Aycan, fanları tarafından hazırlanan nişan merasimi Metin Şentürk şarkılarıyla anlam buldu. Şentürk, yeni şarkısını onlara armağan ederek, birlikte seslendirdi. Yapılan bu sürpriz karşısında çok muylu olan Onur ve Aycan'a evdeki arkadaşları da bu mutlu günlerinde destek oldu. Metin Şentürk, duygusal şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı esprilerle de güne damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da sürprizler devam ediyor. Önceki gün canlı yayınla eve bağlanan Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan merasimi için geldi. Yaptıkları bu sürpriz ziyaret ile evde büyük ilgi gören Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan yüzüklerini takarken, iyi dileklerde bulunarak ve onları daima desteklerini söyleyerek güne damgasını vurdu. Onur ve Aycan'ın bu mutlu anlarına ise Didem, Gamze ve Rabia eşlik etmedi. Bu duygusal anlar karşısında gözyaşlarını tutamayan Gamze ise ağlamaya başladı. Aycan, bu mutlu günlerinde yanlarında olmayan diğer adaylara da sitem etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!