Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde eve veda eden o isim

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde eve veda eden o isim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 17:22

Kısmetse Olur'un bugün yayınlanan bölümünde haftanın finali izleyicilerin oldukça nefesini kesti. Kanal D'nin resmi internet sitesi üzerinden yayın hayatına devam eden sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'da bugün gerilim had safhadaydı. Didem'in evde yalnızlaştırıldığı konusu açılınca ise buna ilk tepki veren Melis oldu. Melis konuşmaya başladığında Gamze konuya girmek istedi. Ancak Melis bir anda Gamze'ye bağırınca o da çileden çıktı ve oturduğu sandalyeyi fırlatarak evi terketti. Peki, Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? İşte, Kısmetse Olur haftanın finalinde eve veda eden o isim.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 6 Mayıs 2017'de yayınlanan haftanın finali bölümünde, adaylar arası yapılan oylama ile eve veda edecek isim belli oldu. Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Adnan-Didem ve Onur-Aycan çiftleri arasında neler oluyor?
Kısmetse Olur Haftanın finalinde neler yaşandı?

Kısmetse Olur'da heyecan ve gerilim dolu bir eleme bölümü daha sona erdi. Hafta içi yayınlanan bölümde, Didem ve Aycan arasında yaşanan tartışma, bugün damat adaylarına da yansıdı. Aycan'ın evden gittiği zamanlarda Adnan ve Didem'in Onur'u doldurduğunu söyleyen ve bu nedenle Didem'le olan arkadaşlığını sonlandırma kararı alan Aycan, Adnan'ın da tepkisiyle kaşı karşıya kaldı. Bir anda eski defterler açılmaya başlandı. Aycan'ın, üzerinden aylar geçen konuları şimdi yeniden açması tepkilere neden oldu. Tartışma büyüyünce konuya Onur da dahil olmak zorunda kaldı. Onur ve Didem arasındaki tartışmanın boyutu yükselince ise Adnan, Onur'u uyardı. Evde çok yakınken bu olaylardan sonra birbirlerinin yüzüne artık bakamayacak duruma gelen çiftler bundan sonra ne yapacak?

Haberin Devamı

Didem'in evde yalnızlaştırıldığı konusu açılınca ise buna ilk tepki veren Melis oldu. Melis konuşmaya başladığında Gamze konuya girmek istedi. Ancak Melis bir anda Gamze'ye bağırınca o da çileden çıktı ve oturduğu sandalyeyi fırlatarak evi terketti. Damat adayları Gamze'yi sakinleştiremedi. Gamze'nin bu agresif tavırları Seda Akgül'ü de sinirlendirdi. Tüm damat adayları bu davranışa tepki gösterdi.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ DİDEM VE EMRE

Kısmetse Olur'da önceki gün haftanın birincileri belli olmuştu. Peki birinci olan aday evini koruyabilecek mi? Emre mi yoksa Didem mi birinci olacak? Elenmesi yönünde en çok oyu hangi aday alacak? Zarftan çıkan karar dengeleri değiştirecek mi?

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ

Kısmetse Olur'da bugün yaşanan elemede oldukça büyük olaylar yaşandı ve yaşanan olayların ardından eve veda eden isim belli oldu. Kısmetse Olur'da Onur ve Gamze Göktürk arasında yapılan elemede çıkan karar sonucunda Gamze Göktürk eve veda etti. Onur ve Aycan ise Kısmetse Olur evinde aşklarını yaşabilmek adına bir şans daha yakaladı. 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR ELEMESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KANAL D'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Kısmetse Olur'un yeni bölümleri bugünden itibaren kanald.com.tr’de izleyicisi ile buluşuyor. Ünlü sunucu Seda Akgül’ün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekranında yayınlanan “Kısmetse Olur” 06 Mayıs Cumartesi günü itibariyle yoluna artık internette devam edecek.

İzleyiciler kanald.com.tr’de “Kısmetse Olur” için oluşturulan sayfada programın eski bölümlerini de rahatlıkla izleyebilecek.

Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, büyük finali ile her cumartesi saat 10.00’da kanald.com.tr’den yayınlanacak olan program “Kısmetse Olur” ücretsiz olarak izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!