Kısmetse Olur 9 Mayıs fragmanında büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 9 Mayıs fragmanında büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 16:03

Kısmetse Olur macerasına dijital platform üzerinden devam ediyor. Adım adım büyük finale giden evlilik programı bugün 417. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kısmetse Olur 9 Mayıs fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Kırmızı oda diyaloglarının dikkat çektiği fragmana sürpriz bir konuk damga vurdu. Peki, konuk isim kim? Yeni bölümde neler olacak? İşte, Kısmetse Olur 9 Mayıs bölümünden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 9 Mayıs bölümü için geri sayım başladı. Artık yeni bir döneme girerek kanald.com.tr üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde sürpriz gelişmeler vardı. Evin eski damat adaylarından Gökhan Sara, eve konuk olarak geldi. Gökhan'ı karşısında gören Rabia ise büyük bir şaşkınlığa uğradı. Eski damat adayının Melis için geldiğini söylemesi damatlar evinde soğuk rüzgarlar estirdi. Geçtiğimiz günlerde Melis’e evlilik teklifi eden İlkay, tepkisini yerinden kalkarak gösterdi. Kısmetse Olur 9 Mayıs fragmanı tüm bu gelişmelerin hemen ardından yayınlandı.

KISMETSE OLUR 9 MAYIS FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Yeni bölümde birbirinden sürpriz gelişmeler üst üste yaşanacak! Melis ve İlkay aşkında yeni bir kriz yaşanacak. İlkay için dövme yaptıran Melis, kırmızı odada bir şeylerin yolunda gitmediğini söyleyerek gözyaşı dökecek. Onur ve Adnan arasındaki sorunlar ise bir kez daha masaya yatırılacak. Öte yandan Metin Şentürk’ten sonra İzzet Yıldızhan’ın eve konuk olarak gelişi evdeki gergin havayı bir anda dağıtacak. Metin Şentürk birbirinden duygusal şarkılarıyla evde romantik anlar yaşatacak.

 

BAKMADAN GEÇME!