Kısmetse Olur’dan Gökhan Sara mı elendi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’dan Gökhan Sara mı elendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 09:29

Kısmetse Olur diskalifiye ve sürpriz itiraflarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D'nin büyük bir ilgiyle takip edilen evlilik programının dünkü bölümünde diskalifiye ile eleme yapıldı. Elenecek ismi belirleyen ise Kısmetse Olur gelin ve damat adayları oldu. Peki, Adnan ve Gökhan arasındaki oylama sonucunda eve veda eden kim oldu? Gökhan Sara'ya aşk itirafında bulunan kimdir? İşte, Kısmetse Olur son bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur dün ekrana gelen bölümüyle sürprizlerle dolu bir eleme sahnesine tanık etti. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Yeni yılın ilk haftasında Adnan ve Gökhan arasında oldukça tansiyon seviyesi yükseldi. Sözlü tartışmanın seviyesi çok artınca devreye Kısmetse Olur ekibi girdi ve ikili arasında diskalifiye oylaması yapıldı. Peki, Kısmetse Olur damatlar evinden Gökhan mı yoksa Adnan mı elendi? İşte, Kısmetse Olur eleme görüntüleri!

Adnan Kızıltaş ve Gökhan Sara arasında çıkan kavganın ardından verilen diskalifiye kararının sonucu bugün belli oldu. Kısmetse Olur evinde yapılan oylama ile Adnan ve Gökhan arasında gidip gelen yarışmacılar, sonunda evden gitmesini istedikleri ismi belirledi. Kısmetse Olur'da diskalifiye oylaması duygusal sahneler ve şaşırtıcı itiraflarla gerçekleşti. Diğer taraftan 4 Ocak Çarşamba günü yayınlanan bölümde Sibel Akbulut sürpriz bir şekilde ilan-ı aşkta bulundu. 

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un son yaşananlardan sonra merakla beklenen 4 Ocak bölümü bir hayli heyecanlı başladı. Kısmetse Olur’dan diskalifiye ile gidecek ismi gelin ve damat adaylarının oylaması belirledi. Oylama esnasında duygusal anlar yaşandı, özellikle Tuğçe Ergişi, oylama esnasında gözyaşlarını tutamadı. Konuşmakta zorlanan Tuğçe Ergişi, Gökhan’ın kalmasını Adnan’ın gitmesini istedi. Elemede en çok zorlanan isimlerden biri de Adnan Kızıltaş ile aşk yaşayan Didem Kızıltaş oldu. “Benim bir seçimim yok. Ben onunla evlenmek için buradayım, onsuz buranın değil, hayatında devam etmesini istemiyorum.” diyerek Adnan’a olan yoğun duygularını bir kez daha hatırlattı ve Gökhan’ın gitmesini istedi. Böylece 10 “gitsin” oyu alan Gökhan, Kısmetse Olur’dan diskalifiye edilen isim oldu. İşte, Kısmetse Olur diskalifiye oylaması!

AŞK İTİRAFI

Oylamanın sonunda ise büyük bir sürpriz yaşandı. Sibel Akbulut, bir aşk itirafında bulundu. Eve geldiğinde kimseye aday olarak gelmediğini bir kez daha hatırlatan Sibel, Gökhan’dan etkilendiğini söyledi. Bir itiraf da Gökhan’dan geldi, Sibel’e karşı hislerini gelin adayının yüzüne söyleyen Gökhan, “Ünal benim sevdiğim değer verdiğim bir insan, sen de maalesef benim duygu beslediğim kadınsın.” Dedi. İkilinin konuşmalarına yakından tanık olan Kısmetse Olur adayları yaşananları büyük bir şaşkınlık takip etti. 

Haberin Devamı

KAVGA NEDEN ÇIKTI?

Sürpriz bir eleme götüren Adnan ve Gökhan kavgası 3 Ocak tarihli bölümde yaşandı. İlk olarak Gökhan ve Ünal Taylı arasında kavga çıktı, Ünal Taylı'nın bir sorusu üzerine Adnan da tartışmaya dahil oldu. Giderek yükselen tansiyondan sonra adayların seslerinin verilmemesi bir şeylerin ters gittiğinin sinyalini verdi. İzleyiciler, Adnan ve Gökhan arasındaki tartışmayı sorgularken önce sairen sesi duyuldu, ardından Seda Akgül'den diskalifiye açıklaması geldi. Akgül, tartışmadaki sözlerin ekrana verilemeyecek derece sert olduğunu ifade etti ve bu nedenle tartışmayı yayımlamadıklarını belirtti.

GÖKHAN SARA KİMDİR?

Gökhan Sara, 1990 yılında Rize’de doğdu. Lüks otomobillerle olan fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan ve bu paylaşımlarıyla adından söz ettiren Gökhan Sara, otomotiv sektöründe işletmeci olarak hayatını sürdürüyor. Programın başından beri Rabia ile tanıma yolunda olan ancak ayrılık kararı alan Gökhan Sara, kendisini 'dağınık ama titiz' olarak tanımlıyor.

Haberin Devamı

ADNAN KIZIŞTAŞ KİMDİR?

Kısmetse Olur’un geçtiğimiz sezonundan beri ekranlarda olan Adnan Kızıltaş, 1993 yılında doğdu. Başak burcu olan Adnan Kızıltaş, aslen Karslı ancak İstanbul’da yaşıyor. 1.90 boyunda olan evin en genç damat adayı tercümanlık işi yapmaktadır. Programın ilk sezonunda da bir ilişki yaşayan ancak bu ilişkiyi evliliğe götüremeyen Adnan Kızıltaş, 2016 – 2017 Kısmetse Olur sezonunda kendisinden yaşça büyük olan Didem Delen ile evlilik yolunda ilerleyen bir ilişki yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!