Kısmetse Olur 11 Mayıs bölümünde neler olacak? Yeni fragman yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 11 Mayıs bölümünde neler olacak Yeni fragman yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:13

Kısmetse Olur evinde sular durulmak bilmiyor. Artık dijital olarak kanald.com.tr üzerinden yayınlanan programın bugünkü bölümünde Rabia ve Farima arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü! İkilinin kavgasını gelin adayları ayıramayınca yapım ekibi devreye girmek zorunda kaldı. Kısmetse Olur 11 Mayıs bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Yeni fragmana Melis'in ayrılık sözleri damga vurdu. Peki, Kısmetse Olur 11 Mayıs bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un bugünkü bölümü olaylı gelişmeleriyle geride kaldı. Hafta içi yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan izdivaç programının son bölümüne Farima ve Rabia'nın tekme tokat kavgası damga vurdu. İkilinin kavgasının boyutu o kadar büyükti ki araya yapım ekibi girdi. Olaylı son bölümün hemen ardından Kısmetse Olur 11 Mayıs tanıtım fragmanı yayınlandı. Adnan, son zamanlarda yaşadıkları sorunlardan dolayı özel bir sürpriz hazırlayarak Melis ve Onur'dan özür diliyor. Kısmetse Olur'un eski dostları arasındaki buzlar da böylece eriyor.  İşte, yeni bölümden ilk ipuçları ve son bölümde yaşananların detayları!

Adnan'dan Melis ve Onur sürpriz bir hamle geliyor. Önceki bölümde yüzleşen ve dostluklarıyla sınanan adaylar, Adnan'ın hamlesi ile küllerinden doğacak mı? Adnan, neden Onur ve Aycan çifti ile Melis'ten özür diledi? Kısmetse Olur evindeki kaos sona mı eriyor? Öte yandan İlkay'la olan ilişkisinde son zamanlarda sürekli aile sorunu yaşayan Melis, ilkay'dan ayrılmak istediğini söylüyor. İlkay'ın ailesinin Melis'i istemediğini düşünene ve sürekli bu konuda İlkay'ın üzerine giden Melis, sonunda duruma tepkisini koyuyor. 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 10 MAYIS FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rabia ve Farima arasında büyük bir kavga çıktı. Gelin adaylarının ayırmakta zorlandığı kavgaya yapım ekibi müdahale etmek zorunda kalıyor. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında büyük bir kavga çıktı Farima, ilişkisini bozacak türden sözlerinden dolayı Rabia'nın üzerine yürüdü. Rabia da aynı şekilde Farima'ya karşılık verince evde adeta kıyamet koptu. Diğer gelin adayları bu büyük kavganın tam ortasında kaldı ve ikiliyi ayırmakta güçlük çekti. Sınırların aşıldığı bu kavgada devreye yapım ekibi girmek zorunda kaldı. Melis ve Adnan arasında ise Kemal kavgası çıktı. Adnan'ın Kemal için Melis'i silmesi yeniden gündeme geldi ve Adnan artık Kemal'le dost olmadığını açıkladı. Eski defterler bir bir açılmaya başladı. Melis ve Adnan yüzleşmesinin ardından Onur da konuya dahil oldu.

KISMETSE OLUR’U CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR’DA YENİ DÖNEM

Kısmetse Olur'un yeni bölümleri yarından itibaren kanald.com.tr’de izleyicisi ile buluşuyor. Ünlü sunucu Seda Akgül’ün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekranında yayınlanan “Kısmetse Olur” 06 Mayıs Cumartesi günü itibariyle yoluna artık internette devam edecek.
İzleyiciler kanald.com.tr’de “Kısmetse Olur” için oluşturulan sayfada programın eski bölümlerini de rahatlıkla izleyebilecek.
Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, büyük finali ile her cumartesi saat 10.00’da kanald.com.tr’den yayınlanacak olan program “Kısmetse Olur” ücretsiz olarak izlenebilecek.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!