Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Ne zaman final yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Ne zaman final yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2018 10:44

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Kırgın Çiçekler'den final haberi geldi. Geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşılan Kırgın Çiçekler'in 19 Şubat tarihli 110. bölümünde Kader, istemeden Yavuz'un katili oluyor, kızlar birlik olup cesedi ortadan kaldırıyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Ekran macerasına 2015 yılında başlayan Kırgın Çiçekler ne zaman final yapacak?

Haberin Devamı

Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler kısa bir süre sonra ekran macerasını tamamlayacak. Peki Kırgın Çiçekler ne zaman final yapacak?

Uzun süredir ekranlarda olan Kırgın Çiçekler final yapıyor. Bu sene kadrosunda ve konusunda yeniliklere giden Kırgın Çiçekler ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor. Başrollerinde Hazar Motan, Biran Damla Yılmaz, Aleyna Solaker ve Gökçe Akyıldız’ın başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler, 2015 yılında yayın hayatına başlamış, reyting sıralamasında uzun süre baş sıralarda yer almışı. Kırgın Çiçekler dizisinin 113. bölümde final yapacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Mesut Yar bugünkü köşesinde bu yıl hikayesinde kırılmalar yaşayan ve hayranlarını tatmin etmekten uzak olan Kırgın Çiçekler'i köşesine taşıdı:
“Kırgın Çiçekler” (atv) bu sezon zirve yarışından koptu. Açıkçası hikayesiyle kimseyi mutlu ettiğini söyleyemem...Hep aynı trajediler ve yapay mutluluklar etrafında dönen ve sadece isimleri değişen karakterler izleyiciyi sıktı...

 

BAKMADAN GEÇME!