Kırgın Çiçekler 84. yeni bölüm fragmanında Kemal yolun sonunda

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 84. yeni bölüm fragmanında Kemal yolun sonunda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 15:39

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. 14 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 84. bölümünde Kızlar ve Feride, Eylül'ün yaşadığını öğrenirken; Kemal yolun sonuna gelecek. İşte, Kırgın Çiçekler dizisinin 84. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanlarıyla önemli ipuçları verdi. Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker’in paylaştığı Kırgın Çiçekler’in 84. bölümü 15 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı yayınlanacak. Peki, yeni bölümde neler olacak? Kemal ve Eylül yüzleşmesi sonrasında neler yaşanacak?

Kırgın Çiçekler 84. bölümünde Kemal, Eylül'ü hastane tuvaletinde köşeye sıkıştırır. Bir anda Kemal'le burun buruna gelen Eylül, panik halde yardım istemeye çalışır. Kızlar ve Feride, Eylül'ün yaşadığını öğrenip şoka girerler. Feride bu bilgiyi kendisinden saklayan Toprak'a çok kızar. Kemal için çember iyice daralır. Selin, Zehra'dan intikam almak için bir plan yaparak Zehra'yı evinden attırır. Yurda gelen bir avukat, çok zengin bir ailenin yıllar önce yurda verilen kızını aradığını bildirir. Olay basına yansıyınca Meral, verilen bilgilerden bu kızın kendisi olduğunu düşünerek aileyi ziyarete gider…

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kemal kızları boş odaya kilitleyip, içeri gaz vererek kaçtı. Kızların kurtulmak için tek umutları Nazan'dı… Kızların Kemal'i öldürdüğünü sanan Nazan, son anda durumu fark ederek kızları kurtarmayı başardı. Zehra, kilitlendiği odadan çıkınca Songül'ün Güney'e yazdığı mektubu bularak soluğu Selin'in kapısında aldı. Selin'le mektup karşılığı bir anlaşma yaptı ancak mektubun bir fotoğrafını çeken Zehra, Güney'e ulaşmayı başardı. Kemal, Metin'i kaçırmak için Feride ve Toprak'ın kapısında nöbet tutuyordu… Eylül, Büşra'yı görmek isteyince Kemal'le burun buruna geldi.

BAKMADAN GEÇME!