Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında beklenmeyen olay

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında beklenmeyen olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 09:10

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Dizinin yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Kemal ve Eylül arasında yaşananlar bu bölüme damga vuracak. Peki Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında yaşananlar ve son bölümde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Dram yüklü dizinin 8 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen son bölüm finalinde Kemal, öldü sandığı Eylül'ü karşısında bulmuş. İkilinin yüzleşmesi ardından yaşanacakları merak eden izleyiciler, Kırgın Çiçekler 84. bölüm fragmanını araştırmaya başlamıştı. İşte, Kırgın Çiçekler yeni bölümünden ilk görüntüler!

Yeni bölümde Kemal ve Eylül arasında bir arbede yaşanır. Eylül’ü bayıltan Kemal, tam kaçacağı esnada polisler tarafından yakalanır. Öte yandan bir dedesi olabileceği ihtimaliyle karşı karşıya kalan Meral, Zehra’nın da yardımıyla bir konağa gider. Eğer düşündükleri gibi bir dedesi varsa, geri kalan hayatını zenginlik içerisinde geçirebilecektir. 

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER'iN KEMAL'İ CANSU FIRINCI KİMDİR?

Kırgın Çiçekler'in kötü adamı Cansu Fırıncı, 1982 yılında Ankara'da doğmuştur. Eğitimini Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan başarılı oyuncu, ilk deneyimini 2011 yapımı Urfalıyam Ezelden dizisi ile yaşamıştır. Daha sonra sinema dünyasına adım atmış; Yolculuk, Can Tertip, Kanlı Postal ve Üç Harfliler 2: Hablis filmlerinde rol almıştır. Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Kemal karakterini canlandırmaktadır ve bu diziyle kariyerinde önemli bir çıkış yakalamıştır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal kızları boş odaya kilitleyip, içeri gaz vererek kaçtı. Kızların kurtulmak için tek umutları Nazan'dı… Kızların Kemal'i öldürdüğünü sanan Nazan, son anda durumu fark ederek kızları kurtarmayı başardı. Zehra, kilitlendiği odadan çıkınca Songül'ün Güney'e yazdığı mektubu bularak soluğu Selin'in kapısında aldı. Selin'le mektup karşılığı bir anlaşma yaptı ancak mektubun bir fotoğrafını çeken Zehra, Güney'e ulaşmayı başardı. Kemal, Metin'i kaçırmak için Feride ve Toprak'ın kapısında nöbet tutuyordu… Eylül, Büşra'yı görmek isteyince Kemal'le burun buruna geldi.

BAKMADAN GEÇME!