Kırgın Çiçekler 113. final bölümü fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm soru işareti yarattı

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 113. final bölümü fragmanı yayınlandı mı Son bölüm soru işareti yarattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 19:00

Kırgın Çiçekler son bölümü ile beraberinde bazı soru işaretlerini de getirdi. Atv ekranlarında her hafta pazartesi akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde polisten kaçan Kader ve arkadaşları, uçurumdan aşağı yuvarlanmıştır. Peki, başlarına türlü türlü olaylar gelen Kader ve arkadaşlarının son bölüm sonrası yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 113. yeni bölüm fragmanı ile kurtuluşu ekrana gelecek midir?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 113. final bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Hüzünlü bir hikayeye sahip 5 kızın yaşamını anlatan Kırgın Çiçekler, son bölümünde gerilim dolu anlar yaşattı. Uçuurmdan aşağı yuvarlanan kızlar, yaşam mücadelesi verdi. Peki, son bölümün ardından ekrana gelecek Kırgın Çiçekler 113. final fragmanı yayınlandı mı? İşte, bazı bilgiler

Kırgın Çiçekler final bölümü fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Heyecan dolu sahneleriyle ön plana çıkan Kırgın Çiçekler’in 5 Mart 2018 tarihli yeni bölümünde, Ali cinayeti öğreniyor ve kızların teslim olması gerektiğini söylüyor. Ancak yolda kızlar korkunç bir kaza yapıyor. Dizinin yeni bölümünde ayrca; Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin orada olmadığı anlaşılır. Kader paniğe kapılarak Yavuz'un yaşadığını iddia eder. Kızlar korku içinde kalır. Ali olayın iç yüzünü öğrenerek, kızları teslim olmaları için ikna eder. Kızlar hamile olduğu için Songül'ü olayın dışında tutarlar. Herkes sevdikleriyle vedalaşırken, Songül'ün kardeşlerini hapse göndermeye niyeti yoktur.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nazan'a gelen fotoğrafı gören kızlar korku içinde kalır. Sırlarını bilen biri vardır. Kader, Neriman Hanım'dan şüphelenerek onunla yüzleşir. Nazan susması karşılığında şantajcıya istediği parayı verir. Ali, Nazan'ın arabasında kan izlerini görünce, ondan şüphelenmeye başlar. Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin yerinde olmadığı anlaşılır. Paniğe kapılan kızlar, ne yapacaklarını bilememektedir.

BAKMADAN GEÇME!