Kırgın Çiçekler 104. bölüm fragmanında şok: Eylül Ali'yi vuruyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 104. bölüm fragmanında şok: Eylül Aliyi vuruyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 10:15

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından izleyicilerle buluştu. Yetimhanede yetişen genç kızların yaşadığı zorlukları çarpıcı bir şekilde aktaran Kırgın Çiçekler'in 1 Ocak tarihli 104. bölümünde şaşırtıcı gelişmeler var. Çete liderine kendisini kanıtlaması için Eylül'ü vurması istenen Ali, vuruluyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Kırgın Çiçekler 104. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardında yayınlandı. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kırgın Çiçekler'in 25 Aralık tarihli son bölümünde Ali'nin Çete işine buluşmasıyla kafaları karışan dizi takipçileri asıl şoku finalde yaşadı. Ali'nin Eylül'ü vurup vurmayacağını merak eden izleyiciler, yeni fragmanla ilk ipuçlarını edindi. İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı!

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kırgın Çiçekler’in 25 Aralık tarihli 103. bölümünde görevini yerine getiremediğini bahane ederek istifa eden Ali, Eylül’den de ayrıldı. Ancak Çete lideri, Ali'ye kendi ispatlaması için zor bir görev verdi: Eylül'ü öldürmek zorundadır. Kırgın Çiçekler yeni fragmanıyla birlikte ise yeni soru işaretleri doğdu. Özellikle Eylül’ün Ali’yi vurduğu anlar merak uyandırdı.

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Songül hastanede bebeği için mücadele verirken, kızlar endişe ile onu beklemektedir. Güney üzüntüden perişan olur. Kader ise ne yapacağını bilemez haldedir. Ali, Eylül'e hislerini bir türlü açıklayamayınca, Eylül daha fazla dayanamaz ve duruma el koyar. Ejder, hiç hesaplamadığı bir belaya karışır. Ali ve Fadik de olaya dahil olur. İşler iyice karışınca, Ali çok zor bir karar vermek zorunda kalır.

 

BAKMADAN GEÇME!