Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanına Elçin Sangu’nun sesi damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanına Elçin Sangu’nun sesi damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 13:38

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanıyla hem meraklandırdı, hem de şaşırttı. Bu akşam 64. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizide Ömer ve Defne aşkı daha yoğunlaşıyor. Ömer'in her daim yayında olan Defne, sevdiği adama şarkı söylüyor. Peki, Elçin Sangu'nun sesiyle büyülediği Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte, son günlerdeki iddialara cevap ve detaylar!

Haberin Devamı

Hafta içerisinde final iddialarıyla gündeme gelen Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanları, dizinin takipçilerine sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerini paylaştığı, Seda Berensel, Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu ve Levent Ülgen gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanına damga vuran sahne dizinin Defne’sini canlandıran Elçin Sangu’nun şarkı söylediği an oldu. Kiralık Aşk’ın yeni bölümünde Fikret Kızılok'un "Farketmeden" şarkısını seslendiren Elçin Sangu’nun alacağı yorumlar merak ediliyor. İşte, o sahne ve yeni bölümde yaşanacaklara dair detaylar!

Yeni sezonda birbirlerine ikinci bir şans daha veren Ömer ve Defne, artık çok daha yakın, çok daha samimidirler. Defne’yi mutlu etmek için elinden geleni yapan, hatta kendi sorunlarını bile geri plana atmaya çalışan Ömer’in baş dönmeleri devam ederken, Defne, her an sevdiği adamın yanında olmak için şartları zorlar. Ancak kendi hayatında ötelediği şeylerden biri büyük bir krize neden olur. Öte yandan Neriman’ın şirkete girişi ise ortalığı karıştırır. Sinsi planlarına şirketten devam eden Neriman, Koriş’i de yanına alarak şirketteki işleri karıştırmayı sürdürür. Her geçen gün daha yakınlaşan Ömer ve Defne, için çarpıcı bir son yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

FİNAL İDDİALARINA YANIT

Elçin Sangu ve Barış Arduç’un muhteşem bir uyum yakaladığı Kiralık Aşk’ın final yapacağı haberleri, bu haftanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Dizinin hayranlarını üzen, hatta sosyal medyada kampanya başlatılmasına neden olan final haberlerine yanıt ise dizinin yapımcılarından geldi. Dizinin final tarihinin henüz netleşmediğinin belirten Ortaks Yapım, ocak ayında final yapılacağı iddialarını; “Stratejik planlamamıza göre; hikayemizi birlikte kararlaştırdığımız doğrultuda adım adım ilerletiyoruz ancak final tarihimizi henüz kesinleştirmedik. Dizimizin çekimleri son hızla ve çok keyifli bir şekilde devam etmektedir. Final tarihimiz belirlendiğinde konuyla ilgili duyuru tarafımızca yapılacaktır." sözleriyle cevapladı.

 

BAKMADAN GEÇME!