Kiralık Aşk final mi yapıyor? Yapımcıdan açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk final mi yapıyor Yapımcıdan açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 08:24

Kiralık Aşk final yapıyor haberleri dizinin sevenleri arasında bomba etkisi yarattı. Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı dizinin ocak ayında biteceği haberleri ardından dizinin takipçileri, #KiralıkAşkFinalOlamaz etiketiyle sosyal medya kampanyası başladı. İddialara yanıt ise yapımcılardan geldi. Peki, Kiralık Aşk final mi yapacak, sevilen dizi ocak ayında bitiyor mu? İşte, o açıklama!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisinin final yapacağı haberinin yayılması ile birlikte dizinin hayranları sosyal medyadan atağa geçti. Kiralık Aşk dizisinin hayranları sosyal medyadan bir etiket ile Kiralık Aşk final olamaz diyerek protesto etmeye başladılar. Ekranlarda ikinci sezonunu sürdüren Kiralık Aşk’ın ocak ayında final yapacağı haberleri üzerine Twitter’dan kampanya başlatıldı. Sevilen dizinin takipçileri dizinin adıyla başlattıkları etiket üzerinden dizi ekibine seslerini duyurmaya çalıştı. Peki, iddialar doğru mu? İşte, Kiralık Aşk'ın ocak ayında final yapacağı haberlerine yanıt!

Kiralık Aşk'ın Ocak ayında final yapacağı yönünde çıkan haberler, dizinin hayranlarını çok üzdü. Sosyal medyada kampanya başlatan dizinin takipçileri bu kararı #KiralıkAşkFinalOlamaz etiketiyle protesto etmeye başladı. .

Haberin Devamı

Dizinin yapımcısından açıklama geldi: FİNAL TARİHİ BELLİ DEĞİL

Kiralık Aşk final mi yapıyor Yapımcıdan açıklama geldi

 

 SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Final haberiyle takipçilerini üzen Kiralık Aşk’ın son bölümü 2 Aralık Cuma günü ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Ömer kendi içinde lime lime olurken, büyük sırrını saklamakta ısrarcı davrandı. Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabaladı. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek vardı. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşindeydi. Bir yandan şirkette de büyük bir telaş vardı. Çünkü İso bebek şirkete geldi. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kaldı. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe oldu. Ve finalde ise uzun zamandır beklediğimiz olay nihayet gerçekleşti.

BAKMADAN GEÇME!