Kiralık Aşk son bölümün ardından 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk son bölümün ardından 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 23:48

Kiralık Aşk bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Ekranların soluksuz takip edilen dizisi Kiralık Aşk'ta yine heyecan doruktaydı. Cuma akşamının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Kiralık Aşk'ın bu akşam yayınlanan bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Son bölümde Ömer'in sıkıntısı sonunda nihayetleniyor fakat çok ilginç ve merak uyandırıcı şekilde. Son bölümün ardından izleyiciler Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Genç ve dinamik kadrosuyla adından sık sık söz ettiren Kiralık Aşk’ın geçen haftaki bölümüne bir veda sahnesi damga vurmuş, ikinci sezonda Defne ve Ömer’in arasına girmeye çalışan ancak başarılı olamayan Pamir’in veda sahnesi ekrana kilitlemişti. Kiralık Aşk bu akşam yayınlanan son bölümünde ise izleyiciler oldukça hareketli dakikalar yaşadı. Dizinin son bölümünde kaçış planı düzenleyen, Ömer ve Defne bir Defo gecesi geçirdiler. Ömer, Defne'nin gerçek dünyasına iyice giriş yaptı. Son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk yeni bölümünde hayatlarında tertemiz bir sayfa açmak isteyen Ömer ve Defne Roma'ya gitmeye karar verirler.  Artık onları hiç kimsenin tanımadığı bir yerde yaşayacak, her şeye yeniden başlayacaklardır. Kaçış planı öncesinde ise, Ömer ve Defne bir Defo gecesi geçireceklerdir.. Ömer, Defne'nin gerçek dünyasına girecek, onunla birlikte bir Beşiktaş maçı izleyecek, onunla onun mekanlarında gezecektir. Artık birbirlerinin ailesi olmaya doğru yol alıyorlar. Üstelik inanılmaz eğleniyorlar da… Öte yandan Sinan, Seda ile ilişkisini bir adım öteye taşımanın planlarını yapmaktadır. Sinan'ın uçuk kararı karşısında, Neriman ve Koray saf tutuyorlar. İkisi iki koldan Sinan'ı etkilemeye çalışıyor. Sonuç ise Seda'ya yarayacak gibidir. Bu bölüm Ömer'in sıkıntısı sonunda nihayetlenir fakat çok ilginç ve merak uyandırıcı şekilde!

 

BAKMADAN GEÇME!