Kiralık Aşk 62. bölüm fragmanı korkuttu! Ömer'in nesi var?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 62. bölüm fragmanı korkuttu Ömerin nesi var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 09:28

Kiralık Aşk dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanlar, dizinin takipçilerinin kafasında soru işaretleri yarattı. Cuma akşamlarının sevilen dizisinin 62. bölümünde Seda'nın aldığı karar şaşırtacak. Evde parti planı yapan Ömer'in başına gelen şey ise herkesi korkutacak. Peki, Kiralık Aşk yeni bölümünde başka neler yaşanacak? Pamir'in yeni planı ne? İşte, Kiralık Aşk 62. bölüm fragmanı ve özeti!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk yayınlanan yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragmanlar meraklandırdı. Bu akşam 62. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan romantik dizide bu hafta Ömer ve Defne aşkı kaldığı yerden devam ederken Ömer'in baş dönmeleri herkesin yüreğini ağzına getirecek.  Yeni bölümde Ömer’in yeniden Türkiye’de olduğunu öğrenen Türkan ve Serdar ise duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Defne ve Ömer cephesinde ise romantik rüzgarlar esecek. İşte, Kiralık Aşk 62. bölüm fragmanlarıyla sizlerle.

Yeni sezonda “İkinci Şans” adıyla devam Kiralık Aşk’ın 62. bölüm fragmanlarının her ikisinde de Ömer ve Defne aşkının kimi zaman romantik kimi zamansa eğlenceli bir şekilde göze çarpıyor. Ancak Ömer’in baş dönmeleri ve Pamir’in ise Defne’nin ailesine söyledikleri yeni bölümde ikilinin birlikteliğini yeni sınavların beklediğini gösteriyor. İşte, Kiralık Aşk 62. bölüm fragmanları ve yeni bölüme dair tüm detaylar!

Haberin Devamı

Ömer’e karşı açtığı savaşı kaybettiğini anlayan ancak yine de Defne’den bir türlü vazgeçemeyen Pamir, son bir hamle yapmaya karar verip Türkan’ın kapısını çalar amacı bildiklerini anlatmak ve Ömer’in Türkiye’de olduğunu söylemektir. Ömer’in yeniden Türkiye’de olduğunu öğrenen Türkan ve Serdar büyük bir şaşkınlık yaşar. Defne ve Ömer cephesinde ise romantik rüzgarlar esmektedir. Seda’ya bir söz veren Sinan ise Ömer’i ikna edebilmek içi Defne’den yardım ister. Öte yandan Lara’nın rahatsızlanması, Seda’yı sürpriz bir karar almaya iter. Kızına karşı suçluluk duyan Seda, Sinan’dan ayrılmaya karar verir. Seda’nın bu kararı Sinan’ı alt üst eder. Hem geçmişte yaşanılanların üzerine bir çizgi çekmek hem de arkadaşlarıyla keyifli bir gün geçirmek isteyen Ömer ve Defne, bir ev partisi düzenlemeye karar verir. Ancak her şeyin başlarda çok güzel gittiği bu partide, Ömer'in başına kimsenin beklemediği bir şey gelir.

 

BAKMADAN GEÇME!