Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanında şaşırtan sahne

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanında şaşırtan sahne
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 11:53

Kiralık Aşk'ın heyecanla beklenen 60. bölüm fragmanları yayınlandı. Geçtiğimiz hafta başlayan Defne ve Ömer yakınlığı Kiralık Aşk yeni bölümünde de sürmeye devam ediyor. Heyecan dolu kaçış, kovalamaca ve aksiyonlu bölümde sır perdesini aralayan Ömer, artık tüm kartları açık oynamaya başlıyor. Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar haberimizde!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanıyla sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk 60. bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Son yaşananların ardından büyük bir merakla beklenen dizinin yeni bölümünde Ömer, elde ettiği ipuçlarını Defne ile paylaşıp paylaşmama konusunda kararsızlık yaşıyor. Neriman ise kendisinden daha büyük bir ortak seçmenin pişmanlığını yaşıyor. İşte, Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanı ve detaylar!

Yeni bölümde Pamir, Ömer, Defne üçgeni yine nefesleri kesiyor, artık tüm kartlar ortaya dökülmeye başlıyor. Uzun süre sonra bir araya gelen Defne ve Ömer yakınlaşması görülmeye değer. Aşk kaldığı yerden devam ediyor! Neriman ise oyun için kendinden daha güçlü bir ortak seçtiği için pişmanlık yaşamaya başlıyor. Pamir, Ömer’in Defne’ye gideceğinden emin ve o da kozlarını öne sürüyor. Heyecan dolu kaçış, kovalamaca ve aksiyonlu bölümde sır perdesini kim aralıyor? Ömer, Pamir’in Kiralık Aşk olduğunu öğrendikten sonra bunu Defne’ye söylüyor mu? Bir yanda Kiralık Aşk gerçeği yer yakarken, diğer yanda Defne’nin başına gelen olay birçok sürprizi de beraberinde getiriyor. Defne’ye bu durumda aşkla ve şevkatle bakan kim? Tüm bu soru işaretleri yeni bölümde netleşecek.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kiralık Aşk’ın ekrana gelen son bölümünde uzun süredir beklenen oldu: Defne ve Ömer yeniden yakınlaştı. Uzun süre ayrılık acısı çeken Defne’nin istekleri, Ömer’in ise Pamir vetoları bitmedi. Pamir cephesinde ise durumlar kritikti. Defne ile bir türlü istediği yolu alamayan Pamir, iş yerinde de krizler yaşadı. Kapısına kadar gelen sürpriz isim karışık olan aklını daha da bulandırdı. Neriman ve Pamir planında şaşırtıcı gelişmeler yaşanırken Hulusi Dede’nin Ömer’i ziyareti olayların seyrini değiştirdi. Bu konuşmanın sonrasında Ömer, Pamir ve Neriman ortaklığını hissetmeye başladı. Kafasından geçen düşünceler, fotoğraf kareleri ve olaylar tek bir sonuca çıkıyordu: Yeni bir Kiralık Aşk vakası. İşte dizinin yeni bölümü de bu konu üzerinden gidecek. Ömer, bulduğu ipuçlarından ve düşündüklerinden Defne’ye bahsedecek mi?

 

BAKMADAN GEÇME!