Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanında yangın mı çıkıyor?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanında yangın mı çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 10:11

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta! Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan Kiralık Aşk bu akşam 60. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde Ömer, gerçeklerin peşine düşüyor. Passionis'ten duyulan siren sesi ise iş yerinde krize neden oluyor. İşte, Kiralık Aşk 60. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklara dair ipuçları!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk macerası kaldığı yerden devam ediyor. Son gelişmeler ardından büyük bir merakla beklenen cuma dizisi Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Neriman ve Pamir'in planını öğrenen Ömer, geçmişin peşine düşüyor. Passionis'ten duyulan siren sesi ise yürekleri ağza getiriyor. Pamir ise kozlarını sürdürmekte ısrarlı. Peki sevilen dizide bu hafta başka neler yaşanacak? Ömer öğrendiklerini Defne ile paylaşacak mı? İşte Kiralık 60. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Defne ve Ömer aşkı devam ederken; Pamir ve Ömer cephesinde artık tüm kartlar açık oynanıyor. İkinci kez bir Kiralık Aşk vakasıyla karşı karşıya olan Ömer, Neriman ve Pamir ortaklığını Defne’ye söylüyor mu? Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabından emin olan Pamir, kozlarına devam ediyor. Heyecan dolu kaçış, kovalamaca ve aksiyonlu Kiralık Aşk yeni bölümünde Defne’yi de bir sürpriz bekliyor. Pamir, Ömer, Defne üçgeni yine nefesleri kesiyor. Pamir ile ortaklık yapan Neriman ise güçlü bir ortak seçmenin pişmanlığını duymaya başlıyor. Aşk ateşiyle yanan bir diğer isim İso ise Ayşegül’ün duyguların emin olmaya başlıyor ve ne yapacağını şaşırıyor. Hissettiği duygulardan bunalan İso’nun dert ortağı ise herkesi şaşırtacak bir isim!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Son bölümde nihayet beklenen oldu: Defne ve Ömer yeniden yakınlaştı. Defne, yeniden Ömer'in kollarında olmanın huzurunu yaşarken; Pamir cephesinde ise durumlar kritikti. Defne'nin kalbini bir türlü kazanamayan ve Ömer ile savaşında bir türlü ilerleme gösteremeyen Pamir, iş yerinde de krizler yaşadı. Eski aşkın kapısını çalmasıyla kafa karışıklığı daha da arttı. Hulusi Dede’nin Ömer’i ziyaret etmesi ise olayların seyrini değiştirdi. Pamir ve Defne'ye ait karelerini aklına getiren Ömer, Pamir ve Neriman ortaklığını çözdü: Yeni bir Kiralık Aşk vakası. 

BAKMADAN GEÇME!