Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 08:13

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının üç yıldır sunuculuğunu üstlenen Selçuk Yöntem, Kenan Işık'tan devraldığı koltuğu Murat Yıldırım'a devredecek. Peki, bu günden sonra Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunacak olan Murat Yıldırım kimdir?

Haberin Devamı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevilen sunucusu Selçuk Yöntem, 3 yıldır devam ettiği görevi bırakma kararı aldı. Yerini Murat Yıldırım'a bırakacak olan Yöntem, 21 Mart 2014'te Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesinin ardından programı devralmıştı. Peki Selçuk Yöntem'in yerine gelecek olan Murat Yıldırım kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster'in sucunucu Kenan Işık 21 Mart 2014'te beyin kanaması geçirmiş, programı usta oyuncu Selçuk Yöntem devralmıştı. 3 yıldır programı sunan usta oyuncu Selçuk Yöntem, yerini sürpriz bir isme bırakıyor. 


Haberin Devamı

Selçuk Yöntem'in koltuğunu devralacak ismi Mevlüt Tezel köşesinden duyurdu: 'Program artık son dönemin gözde ismi Murat Yıldırım'a emanet.'

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu belli oldu

"HAYIRLI OLSUN"

Tezel'in köşe yazısını Instagram sayfasında paylaşan Murat Yıldırım, altına 'hayırlı olsun' notunu düştü.

Haberin Devamı

ERDOĞAN KIZ İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Faslı güzel İmane Elbani'yle nikah masasına oturan Murat Yıldırım'ın isteme töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yer almıştı. Erdoğan'ın, Elbani'yi Facetime programı üzerinden Murat Yıldırım'a istemesi magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.. 

 

 MURAT YILDIRIM KİMDİR?

1979 yılında Adana'da dünyaya gelen Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'nda  (YÜO) amatör olarak tiyatro çalışmalarında bulundu. 2004 yılında Kadir İnanır'ın başrollerinde rol aldığı Bütün Çocuklarım dizisiyle televizyon dünyasında tanınan Yıldırım, ASİ, Aşk ve Ceza ve Suskunlar gibi ses getiren televizyon dizilerinde yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!