Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2018 23:23

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde babaları Hulusi’nin ölümünden sonra büyük bir boşluğa düşen kardeşler, birbirlerine destek olmaya çalıştılar. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ufuk eve yerleşmiş büyüdüğü eski mahallesinde yeni bir hayat kurmaya başlamıştı. Fakat geçmişi ve yüreğinde söndüremediği aşkı onu rahat bırakmadı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Babaları Hulusi’nin ölümünden sonra büyük bir boşluğa düşen kardeşler, birbirlerine destek olmaya çalışırlar. Aralarındaki sorunları bir kenara bırakıp yaşananların ve hatıraların kıymetini geç de olsa bilmek istiyorlardır. Fakat Damat Ferdi evin kentsel dönüşüme girmesi için ısrarcıdır.

Haberin Devamı

Ufuk eve yerleşmiş büyüdüğü eski mahallesinde yeni bir hayat kurmaya başlamıştır. Fakat geçmişi ve yüreğinde söndüremediği aşkı onu rahat bırakmayacaktır. Ayşe ile karşılaşmalar artık sohbete dönüşmeye başlamışken Ayşe’ye dair öğrendikleri onu yine kaçmaya mı zorlayacak yoksa bu sefer mücadele edecek midir?

Büyük yenge Ayten yıllarca gelinlik yaptığı bu evde yaşadığı çileli günlerin intikamını sanki kardeşlerden almak ister. Oğlu Hulusi ile tekrar bir bağ kurmaya çalışır. Ama artık çok geç kalmıştır. Sadık ise Şennur ile yaşadığı tartışmadan sonra babasının evine kaçmış, bu kaçış Ufuk ile aralarındaki buzları yavaş yavaş eritmeye başlamıştır. Babasının vefatı ile aileyi tekrar bir araya toplamayı isteyen Serpil bunu başarabilecek midir? Yoksa Ferdi’nin yalanlarına inanmaya devam edecek midir?

BAKMADAN GEÇME!