Keremhan Özdemir kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Keremhan Özdemir kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 20:06

Keremhan Özdemir, O Ses Türkiye yarışması finalinde izleyicilerin takdirini almaya hak kazanacak. Uzun süredir, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Keremhan Özdemir, başarı basamaklarını ağır ağır tırmanan isimler arsında yer almıştır. Peki, Keremhan Özdemir kimdir? İşte, O Ses Türkiye Keremhan hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Keremhan Özdemir, O Ses Türkiye'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti ve finale yükselme başarısına erişti. Etkileyici şivesi ile Karadeniz müzikleri söyleyen Keremhan Özdemir, beraberinde yarıştığı onlarca yarışmacıyı geride bırakarak finale ulaşma şansını elde etmiştir. Peki, Keremhan Özdemir kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Keremhan Özdemir, 30 Temmuz 1989 tarihinde Rize Çayeli'de dünyaya gelmiştir. İlkokula İstanbul'da başlayan Keremhan Özdemir, ortaokul ve lise eğitimini de aynı şekilde İstanbul'da sürdürmüştür. Lisans eğitimini gerçekleştirmek için üniversite sınavına giren Özdemir, Ahi Evran ve Rize Üniversitesi'nde tahsilini gerçekleştirmiştir.

Küçük yaşlardan bu yana müziğe ilgisi olduğunu her fırsatta belirten Keremhan Özdemir, yeteneğini üniversite yıllarında mekanlara çıkarak değerlendirmiştir.

Haberin Devamı

Yarışmanın ilk bölümünde 'Göklerde Kartal Gibiydim' şarkısını seslendiren Keremhan, sesini beğenerek kendisine dönen Gökhan & Hakan ve Sibel Can arasından Gökhan & Hakan'ı seçmiştir.

Keremhan Özdemir, sosyal medyada İstiklal Caddesi'nde söylediği Karadeniz müzikleriyle de tanınmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!