Kara Sevda finalinde kahreden ölüm | Son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda finalinde kahreden ölüm | Son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 09:51

Kara Sevda 21 Haziran Çarşamba günü final bölümüyle ekranlara veda etti. Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in paylaştığı Kara Sevda son bölümünde aşıklardan birinin ölümü ekran başındakileri de derinden etkiledi. Finali duygu yüklü bir şekilde yapan dizinin finalinde yaşananları özetledik. İşte Kara Sevda finalinde yaşananlar!

Haberin Devamı

Ekranların entrika ve duygu yüklü dizisi Kara Sevda iki yıl öncesi başlayan macerasını 74. bölümüyle tamamladı. Her anı büyük bir heyecanla takip edilen Kara Sevda son bölümünde Kemal, mayın döşenen toprakta hem kendisini hem de Emir'i öldürdü. Kemal, kızı Deniz'in büyüdüğünü göremeden onlar için can verirken; Nihan ise gözyaşları içerisinde onun hayalini kurdu. Sevilen dizinin finalinde Kara Sevda’lılardan birinin ölümü sosyal medyaya da damga vurdu.

Emir'in kurduğu tuzak Kemal’in hamlesi sayesinde çöktü. Kendi kurduğu kapanında sıkışma sırası polislerle kuşatılmış bir şekilde kendini bulan Emir’deydi. Bu kovalamaca artık Emir için bir ölüm oyununa dönüşmek üzereydi. Kemal Emir son nefesini vermeden huzura kavuşmayacaklarından emindi. Emir ölü ya da diri bulunana dek güvenle yurtdışına gidecekleri bir planı devreye soktu. Emir ise Kemal’le arasındaki bu amansız savaşta ‘rövanşı almak’ için son kozunu oynadı. Nihan’ı kaçırıdı. Nihan’ın gardiyanı ise, akıl hastanesinden kaçmayı başaran Asu oldu. Asu beklediği hesaplaşma fırsatını yakalarken, Kemal bir kere daha kıskıvrak yakalamayı başardığı Emir’le hayatının en önemli anlaşması için karşı karşıya kaldı. Ama bu anlaşma, şimdiye kadar olan bütün gerçeklikleri değiştirebilecek güçte bir anlaşmaydı. Şimdi, her hamle, aralarındaki savaşın doruk noktası içindi ve bu savaş, kuralı yazanın kim olduğunun son nokta konana kadar anlaşılamayacağı kadar görkemli bir kader mührüydü..ç

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!