Kara Sevda dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 23:05

Kara Sevda dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi Kara Sevda'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emir düğünü ertelemek için hamleleri arka arkaya sıralarken, Kemal’in savcılığa sunduğu belgeler, önce Emir’i sonra Kozcuoğlu Holding’i yakacak bir aleve dönüştürdü. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmayı başardı. Başrollerini Neslihan Atagül, Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Kara Sevda'nın yayınlanan son bölümünde Nihan ve Kemal nikah masasına oturdu. İkilinin düğün heyecanı yaşadığı esnada Zeynep'in hayatı tehlike altına girdi. Emir, yine hain planlarına devam ederken bu sefer Kemal'in elindeki koz oldukça büyüktü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haberin Devamı

Leyla’nın son anda Asu’nun ölümcül hamlesinin önüne geçmesinin bedeli olur. Leyla tutuklu yargılanır. Kemal ise hem Leyla için, hem de Emir’e hak ettiği cezayı vermek için elinde tuttuğu tüm delilleri savcılığa teslim eder.  Nihan ile Kemal düğünlerini ertelemişken, Leyla’nın tutukevinden yazdığı mektup her şeyi değiştirir. Yaşananlardan sonra tek tesellisi Nihan’la Kemal’in düğünün ertelenmesi olan Emir’in sevinci kısa sürer. Emir düğünü ertelemek için hamleleri arka arkaya sıralarken, Kemal’in savcılığa sunduğu belgeler, önce Emir’i sonra Kozcuoğlu Holding’i yakacak bir aleve dönüşecektir. 

Kemal, düğünlerinin kusursuz olması için bütün önlemleri alırken, yaklaşan tehlikeyi Nihan’a hissettirmemeye kararlıdır. Emir ise Kemal’in karşısına bambaşka bir planla çıkmaya hazırlanmaktadır.

Sevdiği adamın karanlık tarafına nikah gecesinde şahit olan Zeynep, Emir’in ağbisinin düğün gecesi bir felakete imza atmasını engellemek için Emir’i mercek altına alır.

Emir düğünü imkansız kılmak için son dokunuşu bizzat yapar ve Kemal’in yiyeceği en ağır vurgunu hazırlar. Kemal adım adım kendi sonuna yaklaşırken, Nihan Kemal’in yokluğunu fark eder.

Hayatla ölüm arasında gidip gelen dakikalarda, bir yanda sonsuz mutluluğu aralayacak kapı; bir yanda da cehennemi çağıracak bir karanlık beklemektedir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!