Kara Sevda dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 23:22

Kara Sevda dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerek oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Kara Sevda dizisinde heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde Kemal Nihan’ı kurtarmak için çırpınırken, Leyla da Ayhan’la birlikte farkında olmadan Kozcuoğlu holdingin en karanlık sırlarından birini çözmek üzereydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler nefeslerini tuttu. Entrika dozu yüksek sahneleriyle ekrana kilitleyen Kara Sevda'nın bu akşam yayınlanan bölümünde ekran başındakileri sürprizlerle dolu sahneler bekliyordu. Son bölümde Emir Zeynep’in Hakan'la evlenme kararından vazgeçmediğini öğrenince Zeynep’le bir araya geldi. Zeynep’i yalnızlık kuyusuna itmek için harekete geçti. Zeynep, Emir’e restini çekse de, Hakan’la nikah masasına oturduğu anda bile Emir’den bir işaret bekliyordu. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kemal ve Nihan yıllar sonra kavuştukları mutluluğun tadını kızlarıyla birlikte çıkarırken Emir, Nihan’ı hapse yollayacağı planının son imzasını Asu’ya attırır. Nihan izinsiz maden işletmekten gözaltına alınır. Bütün deliller Nihan’ı işaret ederken Kemal’in Nihan’ı kurtarmaktan başka düşüncesi yoktur. Kemal bu kumpasın ardındaki en zayıf halkadan başlamaya karar verir. Emir ise kurduğu oyunun mutlak galibine dönüşmüşken eli arttırmaya karar verir.

Asu’nun hırsına yenik düşerek yapacağı hata Kemal için Nihan’ın kurtuluşuna açılan bir kapıya dönüşür. Nihan ise gözaltındayken Emir’den gelen, Deniz’i kaybetmesi anlamına da gelen belgeyle sarsılır. Ama yine de geri adım atmaz. Emir’in hamlesini karşılıksız bırakmayacaktır.

Kemal Nihan’ı kurtarmak için çırpınırken, Leyla da Ayhan’la birlikte farkında olmadan Kozcuoğlu holdingin en karanlık sırlarından birini çözmek üzeredir. Bu sırrın sonunda kendisini bekleyen ölümcül tehlikenin farkında değildir.

Emir Zeynep’in Hakan'la evlenme kararından vazgeçmediğini öğrenince Zeynep’le bir araya gelir. Zeynep’i yalnızlık kuyusuna itmek için hareket alır. Zeynep, Emir’e restini çekse de, Hakan’la nikah masasına oturduğu anda bile Emir’den bir işaret bekleyecektir.

Nihan ile Kemal’in sevdası güçlendikçe Emir’in karanlığı derinleşir. İki kara sevdalının her şeye rağmen aşktan bir kale örmeye başlaması, Emir için savaş ilanı anlamı gelir. Emir herkesi içine alacak şenlik ateşini tutuşturmaya karar verdiğinde kendisini de bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kemal’in otopsi raporunun ardından Nihan’la arasına koyacağı mesafe, Nihan'ı şüphe içinde bırakır. Kemal, ilk şokun ardından Tarık’la yüzleşmek için harekete geçer. Tarık ise Emir'i öldürmek için ant içmişken hiç beklemediği bir itirazla karşılaşır. 

Asu’nun katil Tarık itirafı, Mercan’ın da aynı isme yönelmesiyle Nihan için dikkate değer bir iddia halini alır. Öte yandan Emir, gerçeklerin ortaya çıkacak olmasının rahatlığıyla, Nihan’ın üstündeki baskısını artırır. Nihan bu baskıya bütün gücüyle direnirken, Emir kazanacağını bilmenin rehaveti içindedir. 

Emir, Zeynep’in tekrar eden sancılarına şahit olduğunda oğluyla ilk gerçek temasını da yaşar. Öte yandan Zeynep, Hakan’la nikah günü yaklaşırken Emir ile ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. 

Leyla, Kozcuoglu Holding’de yaşanan aşırı kar artışının ardındaki gerçekleri araştırmaya başlar. Ancak Emir’in aylardır planladığı şirket hamlesi gerçekleşmek üzeredir. Bu planın emniyet freni ise Nihan’dır. 

Nihan, Kemal’e ulaştığında artık soruları ve cevapları bir kenara bırakır. Sevdası için edebileceği en büyük yemini eder. Ancak Kemal için gerçeklerin ağırlığını sırtından indirmek kolay değildir. Tarık ile Kemal’in büyük yüzleşmesi Nihan ile Kemal’in sevdasına da yön verecektir.

İki kara sevdalı var gücüyle bütün çetin cephelere karşı mücadelesini sürdürürken, Emir bu savaşı nasıl kolayca bitirebileceğini ispatlayacaktır.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!