Kara Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emir vurulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Emir vurulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 09:44

Kara Sevda yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı şimdiden araştırılıyor. Dün akşam nefes kesen bir sahneyle final yaparak kafalarda soru işareti bırakan Kara Sevda'nın son bölümünde artık yolun sonuna gelen Tarık, başına gelen her şeyden sorumlu tuttuğu Emir'e silah çekti. Emir'in başına neler geleceği 65. bölümde belli olacak. Peki, Kara Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisi dün akşam nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Ozan’ın ölümünün arkasındaki sır perdesinin aralandığı son bölümde otopsi raporu Kemal – Nihan çiftini şaşırttı. Artık yolun sonuna geldiğini düşünen Tarık ise Kara Sevda 64. bölümünde herkesi şaşırtan bir hamle yaptı.  Şimdi ise gözler yeni bölüm fragmanında! Peki, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını henüz yayınlamadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Emir ve Asu’nun kurduğu acımasız plan Tufan’ın canı pahasına başarıya ulaşmıştır. Artık sıradaki hedefleri, Ozan’ın ölümüdür. Kemal, Nihan ve Mercan, Ozan’ın ölümünün altındaki buzdağıyla ilgili buluşur. Kemal ve Mercan gerçeği ortaya çıkarmak için daha uzun ve sabırlı bir süreçten geçerek araştırmaya devam etmelerini savunurken, Nihan’ın buna sabrı yoktur. Asu’yla Ozan’ın cinayeti üzerinden bir yüzleşme planlar. Bu plana göre Asu’nun tek kurtuluşu gerçeği itiraf etmektir.

Haberin Devamı

Diğer tarafta Emir, Tarık’ı ‘er meydanına’ çıkaracak planı için düğmeye basar. Kemal de Tarık’la ilgili içinde filiz veren kuşkularıyla savaşmaya başlar. Ancak Kemal’in artık ne kardeş kaybetmeye, ne de Nihan’dan bir dakika uzak kalmaya tahammülü vardır. Kemal’in içine kapandığı anlarda, Nihan aşkıyla Kemal’e soluk olmayı sürdürecektir.

Mercan, Asu’yla ilgili geçmişe dönük yaptığı araştırmada Asu ve Tarık arasındaki bağı bulur. Bu önemli delil bütün dengeleri değiştirecektir. Mercan'ın ateş hattına girmesi Tarık için geri sayımı başlatır. Bu sarmaldan kurtulmasını sağlayacak çıkış bileti için Tarık son hamlesini yapar.

Bebeğinin cinsiyetini öğrenen Zeynep, bu haberi Emir’le paylaşmak için bir araya gelir. Bu buluşmaya beklenmeyen bir konuğun dahil olması, Zeynep’in bütün dengelerini değiştiren bir iç savaş başlatır. Bu savaşın sonu Hakan’la evlenmemesi karşılığında Emir’e kendisiyle evlenme şartı ortaya koymasına gidecektir.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!