Kanatsız Kuşlar 32. bölüm fragmanında Muzaffer'in gizemi çözülecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar 32. bölüm fragmanında Muzafferin gizemi çözülecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 18:07

Kanatsız Kuşlar yayınlanan 32. bölüm fragmanıyla izleyicileriyle buluşuyor. Her perşembe akşamı yayınlanan ve izleyicileriyle buluşan dizi Kanatsız Kuşlar'ın yeni bölümünde şoke eden anlar yer alacak. Yeni bölümde Muzaffer'in beklenmedik şekilde kendini odaya kapatması herkesi şaşırtır. Odanın kilidini açacak ve Muzaffer'in gizemini çözecek tek kişi Nefise'dir. İşte, Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla hareketli anlar yaşatacağının sinyallerini verdi. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç anlar yer alacak. Yeni bölümde Muzaffer'in aile olma yolunda kararlı şekilde attığı adımlar Nefise'nin korkularının da üstesinden gelebilecek? İşte, Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Muzaffer'in beklenmedik şekilde kendini odaya kapatması herkesi şaşırtır. Odanın kilidini açacak ve Muzaffer'in gizemini çözecek tek kişi Nefise'dir.

Muzaffer'in aile olma yolunda kararlı şekilde attığı adımlar Nefise'nin korkularının da üstesinden gelebilecek midir?

Zerrin, Tuba'ya son bir kez yardım etmek zorunda kalır. Ancak Tuba'nın gizli planını farkeden Azime, bunu boşa çıkarmak için müthiş bir hamlede bulunur. Tuba, sonunda hakettiği cezayı bulacaktır.

Haberin Devamı

Onur, son zamanlarda iyice sinirleri gerilen Zeynep'e bir sürpriz hazırlar. Birlikte başbaşa bir gün geçireceklerdir. Ancak esrarengiz olaylar peşlerini bırakmaz.

Şirkette rahat bir şekilde davranmaya başlayan Ahmet'in amcasıyla birlikte yeni bir planı daha vardır.

BAKMADAN GEÇME!