Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanında Aysun'un kalbi duruyor

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanında Aysunun kalbi duruyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 15:47

Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanları dizinin yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kanatsız Kuşlar 27. bölümünde Aysun'un yaşam mücadelesi devam ediyor, küçük kızın kalbinin durması herkesin yüreğini ağzına getiriyor. Peki Aysun ölecek mi? Yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Kanatsız Kuşlar 27. bölüm fragmanları ve detaylar!

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm tarihine kısa bir süre kala 2. fragman geldi. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kanatsız Kuşlar’ın 27. bölümünde Aysun’un ölüm kalım savaşı devam ediyor. Son bölümde Asya'nın yapmış olduğu bir hata, küçük Aysun'un büyük bir tehlikeyle yüz yüze kalmasına neden olmuş, kızının hayati bir tehlike yaşadığını öğrenen Nefise, Muzaffer ile beraber apar topar hastaneye gitmişti. Peki Aysun ölecek mi? Yeni bölümde neler olacak? Kanatsız Kuşlar 27. bölümünde Aysun’un akıbeti belli olacak. 

Hastanede zor saatler geçiren Aysun, kendine gelebilecek midir? Olay kendi teknesinde gerçekleştiği için yardım etmeye çabalayan Kemal, Muzaffer ile karşı karşıya gelir. Bu sırada Aysun'un rahatsızlığının nedenini öğrenen Kemal, duyduklarına inanamaz. Bu olayın sorumlusunun kızı olabileceği hiç aklına gelmemiştir. Öte yandan Nefise'nin Mert için yaptığı fedakarlıklardan oldukça etkilenen Muzaffer, kendisi de Nefise'nin çocuklarına yakın olmaya çalışır. Ancak Kemal, daha atak davranmıştır ve o da Nefise'nin çocuklarının kalplerini kazanmaya kararlıdır. Mert'in annesine olan özlemini bilen Tuba, zavallı çocuğun zaafını kendi lehine kullanmaya çekinmez. Şirketin yeni ortağı Muzaffer ile tanışmıştır. Hem Muzaffer hem de Zerrin bu yeni ortağı çok sever. Zeynep ise bu kişinin Ahmet olduğuna Onur'dan başka kimseyi inandıramayınca, gizli bir takibe başlar. Onur'dan habersizce kalkıştığı bu takibin sonunda şok edici bir gerçekle karşılaşır. Adeta çıldıran Zeynep'in gözü dönmüştür.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!