Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 23:17

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Azime, Tuba'nın başına gelenlerden sorumlu tutulacağı korkusuyla ne yapacağını şaşırdı. Mert'in velayet sorunu Muzaffer'in başına iş açtı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça dramatik anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde boşanmak üzere olduğu karısının yaptığı fedakarlık, Muzaffer'in içindeki buzları eritti. Kemal, kızının oyununu bozdu ve Emre'ye daha fazla güvenmeye başladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



Azime, Tuba'nın başına gelenlerden sorumlu tutulacağı korkusuyla ne yapacağını şaşırmıştır. Mert'in velayet sorunu Muzaffer'in başına iş açacak gibi görünmektedir. Almanya'daki dedesinin görevlendirdiği bir avukat, büyük bir tehdit oluşturur. Nefise'nin her şeyi göze alarak yaptığı hamle Mert'i kurtarabilecek midir? Boşanmak üzere olduğu karısının yaptığı fedakarlık, Muzaffer'in içindeki buzları eritecek gibidir. Kemal, kızının oyununu bozmuş, Emre'ye daha fazla güvenmeye başlamıştır. Kemal'in desteğini alan Emre, bilmediği öz babası Muzaffer'in karşısına dikilir. Onur'un yaşadıkları yüzünden hayata bakışı değişen Zeynep'e bir sürprizi vardır. Yeniden umutlanıp yaşama bağlanması için hazırladığı bu sürpriz Zeynep'i çok şaşırtır. Ancak her ikisi de onları şoka sokacak daha büyük bir olayın gerçekleşmek üzere olduğundan habersizdirler.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!