Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 23:09

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Nefise, Emre'den şikayetçi olunmaması sözüne karşılık çocuklarını villadan kovmakla karşı karşıya geldi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça dramatik dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emre'nin Muzaffer'in öz oğlu olduğu gerçeği, Nefise'ye büyük çelişkiler yaşattı. Emre'nin kurtulması için tek umut Mert'in konuşması oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Oğlu Mert'in kaçıranlar arasında Emre'nin de olduğunu öğrenen Muzaffer, bütün çocukların derhal evden kovulmasına karar verir. Bu kararın bildirilmesini de bizzat Nefise'nin yapmasını ister. Çocuklara onun yüz verdiğini düşünmektedir. Nefise, Emre'den şikayetçi olunmaması sözüne karşılık çocuklarını villadan kovmakla karşı karşıya gelir. Bu zor karar herkesi bir tarafa savururken, Muzaffer sözünü tutmaz. Öte yandan Emre'nin Muzaffer'in öz oğlu olduğu gerçeği, Nefise'ye büyük çelişkiler yaşatmaktadır. Emre'nin kurtulması için tek umut Mert'in konuşmasıdır. Ancak olayın travmasını yaşayan Mert, suskunluğa gömülür. Kardeşi hapse düşmesin diye çırpınan Zeynep, yine Onur'un yardımına ihtiyaç duyar. Onur'un ise ağabeyini ikna etmesi neredeyse imkansızdır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mert'in kaçırılmasının ardından Muzaffer tam manasıyla çılgına döner. Kaçıran kişinin kim olduğuna dair farklı şüpheler vardır. Emre ise bir yandan içine düştüğü duruma üzülürken, diğer yandan masum bir çocuğun başının derde girmesine sebep olduğu için pişmandır. Mert'in daha fazla zarar görmemesi için elinden geleni yapar. Hatta hayatını bile tehlikeye atar. Nefise, henüz Muzaffer'den gizlediği büyük sırrını açıklayamadan başka bir gerçekle yüzleşir. Nefise için ipler giderek gerilmektedir. Gün geçtikçe daha çok sevmeye başladığı kocasına karşı içinden çıkılması zor bir durumdadır. Muzaffer ise yaşananların ardından yıllar önce yaşadığı büyük bir travmanın acısını yeniden hissetmeye başlayacaktır. Onur ile Zeynep, herkese ve her şeye rağmen aşklarını doludizgin yaşamaktadırlar. Zeynep de iyiden iyiye teslim olmuş gibidir. Öyle ki, gözlerden uzak, baş başa geçirdikleri koca bir gün ve gecenin sonunda olacakları bile düşünmezler.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!