Kalp Atışı dizisinin yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı dizisinin yayınlanan son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 10:52

Kalp Atışı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kalp Atışı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Eylül, Ali Asaf’ın bilmediği bir kardeşi olduğunu söyledi. Sinan’ın babası Süleyman’ı ölümle tehdit etti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kalp Atışı dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Eylül, Ali Asaf’ın kaybolmasının tek şüphelisi olarak polis sorgusundayken, Ali Asaf ise Sultan tarafından kaçırıldı ve kimsenin bulamayacağı bir yere kapatıldı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kalp Atışı'nın 23. bölümünde Eylül, Ali Asaf’ın kaybolmasının tek şüphelisi olarak polis sorgusundayken, Ali Asaf ise Sultan tarafından kaçırılmış ve kimsenin bulamayacağı bir yere kapatılmıştır. Beklenmedik olaylar Sultan’ın Ali Asaf için kurduğu oyunun seyrini bir anda değiştirir. Hastane içindeki iktidar savaşı adeta bir taht kavgasına dönüşmüş, Sinan ve Süleyman’ın arası kapanmayacak bir şekilde açılmıştır. Düşmanlarının yanı başında olduğundan habersiz Eylül kocasını kurtarmanın yollarını aramaktadır. Ancak internete düşen bir video görüntüsü izleyenleri şok eder.  Herkes nefeslerini tutmuş ne olacağını beklemektedir.  

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!