Kalp Atışı oyuncuları dikkat çekti! Kalp Atışı oyuncuları kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı oyuncuları dikkat çekti Kalp Atışı oyuncuları kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 12:02

Kalp Atışı oyuncuları, yayınlanan ilk bölümünde merakla sorgulanmaya başlandı. Show TV ekranlarında yayın hayatına başlamasının ardından on binlerce kişinin merakla araştırdığı konular arasında yer aldı. Eylül ile öğretmeni Ali Asaf arasında geçen ilişkiyi gözler önüne serecek olan dizi, romantik dakikaları izleyicilerle buluşturacak. Peki, Kalp Atışı oyuncuları kimdir? İşte, Kalp Atışı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kalp atışı oyuncuları, ilk bölümle birlikte araştırılmaya başlandı. Show TV ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kalp atışı, oyuncuları ve konusu ile ilgi çekti. Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın başrolde boy göstereceği dizinin konusu, genç bir kız ile yakışıklı öğretmen arasında geçen ilişkiyi konu alacak. İşte, Kalp Atışı oyuncuları ve konusu hakkında detaylar



Kalp atışı oyuncuları

Eylül Erdem (Öykü Karayel)

Beyin Cerrahı... İşinde hep sonuca yönelik, yemeden, uyumadan, yorulmadan ne gerekiyorsa yapabilecek, işkolik bir karakter. Hayata ve problemlere bakışı hep orijinal, çözümleri hep yaratıcı. Hayata karşı öfkeli ve öfkesini hep yumruklarından çıkartıyor. Aşkın zayıf insanlara göre olduğunu düşünüyor.

Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan)

Haberin Devamı

Yakışıklı, karizmatik.
Hem beyin cerrahı, hem biyoloji hocası.
Dünyayı aydınlatan gülümsemesiyle, huzur ve güven veren bir adam.
Aşkın beynin tercihi olduğuna inanıyor.
Eylül onun hiç beklemediği, daha önce hiç görmediği şekilde etkilendiği tek kız
Onun gizli kalmış ürkek, kimsesiz, sevgisiz yanını görüp, bu ilgi ve sevgi açlığını gidermek için elinden geleni yapıyor.
Pelesenk lafı; “Kim bilir...”

Oğuz Dağçakrak (Ali Burak Ceylan)

Hastanenin başarılı beyin cerrahı.
Alanında Ali Asaf’ın en dişli rakibi.
Yenilgiye asla tahammülü yok.
Az kişiyle samimi olan, sadece kendisinden güçsüz; ezebileceği, kontrol edebileceği insanları yakınında tutan bir karakter.
Eylül’ün dikbaşlılığı, ukalalığı ilgisini çekiyor.
İlgilendiği kadının Ali Asaf’a yakın duruşu onu huzursuz ediyor, adama karşı hırslandırıyor.

Bahar Tunç (Ege Kökenli)

Eylül’le aynı lisede okuyan kasabanın en ünlü ailesinin alımlı kızı. Aynı zamanda okulun en popüleri.
Hocası Ali Asaf’a hayran.
Çok zeki değil ama çok çalışkan ve hırslı bir kız.
Yeri geldiğinde insanları kolayca kullanan biri.
Eylül ile iyi arkadaş olabilecekken, hep gördüğü ilgiyi kıskanmış, çekememiş, ters düşmüş.
Eylül’ün varlığından şikayetçi.

KALP ATIŞI KONUSU

“Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır! Hayata yenik başlayan, öfkesi dışında hiçbir şeyi olmayan bir kızın bir cerrah olarak hayata meydan okuma hikayesidir bu. Aynı zamanda ona bu cesareti verecek olan Ali Asaf’ın! Elini tutan ve başarabilirsin diyen bir yol göstericinin. Hepimizin tüm kalbimizle hayatımızda olmasını istediğimiz o kişi Eylül gibi bizim de hayata olan umutlarımızı hep ayakta tutacaktır.

BAKMADAN GEÇME!