Kalp Atışı 23. yeni bölüm fragmanı yayında: Ali Asaf yaşıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı 23. yeni bölüm fragmanı yayında: Ali Asaf yaşıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 11:58

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala izleyicilerle buluştu, Ali Asaf’ın akıbetine dair ilk ipuçları geldi. 1 Aralık Cuma günü yayınlanan Kalp Atışı son bölümünde evlilik yoluna giren Ali Asaf ve Eylül kötü bir sürprizle karşılaştı. Finale ise Ali Asaf’ın başına gelenler damga vurdu. İşte Kalp Atışı 23. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Son bölüm finalini olaylı bir şekilde yapan Kalp Atışı’ndan yeni fragman geldi. 49 saniye süren fragmana Eylül’ün Ali Asaf’a ulaşma çabaları damga vurdu. Cuma günleri izleyici karşısına çıkan Kalp Atışı’nın son bölüm finalinde aniden ortaya çıkan Sultan, Ali Asaf ve Eylül’ün en mutlu günlerini kabusa çevirdi. Düğün gecelerinin sabahına korkunç bir manzarayla uyanan Eylül, yaşadığı şoku atlatamadan tutuklandı. Peki yeni bölümde neler olacak? Eylül, Ali Asaf’a ulaşabilecek mi?



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Asaf ve Eylül, karşılarına çıkan tüm engellere rağmen evlilik yoluna girdi. Nikâh için Ali Asaf'ın sürprizi Oğuz sayesinde sorunsuz ilerlerken, Turan komiserden gelen telefon hastanede heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Süleyman’ın hastaneyi ele geçirme planları acımasızca ilerledi. Tüm bunlar yaşanırken Sultan’ın gelişi olayları yeni bir yöne doğru götürdü.

BAKMADAN GEÇME!