Kalp Atışı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 12:30

Kalp Atışı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kalp Atışı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ali Asaf ve Eylül, karşılarına çıkan tüm engellere rağmen evlilik yoluna girdiler. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kalp Atışı dizisi yayınlanan son bölümüyle oldukça hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde nikah için Ali Asaf'ın süprizi Oğuz sayesinde sorunsuz ilerlerken Turan komiserden gelen telefon hastanede heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ali Asaf ve Eylül, karşılarına çıkan tüm engellere rağmen evlilik yoluna girmişlerdir. Nikah için Ali Asaf'ın süprizi Oğuz sayesinde sorunsuz ilerlerken Turan komiserden gelen telefon hastanede heyecanlı anların yaşanmasına neden olur. Süleyman’ın hastaneyi ele geçirme planları acımasızca ilerlemektedir. Tüm bunlar yaşanırken Sultan’ın gelişi olayları yeni bir yöne doğru götürecektir.Kimdir Sultan? Kimdir Sultan? Zaman olarak neden Eylül ile Ali Asaf'ın en mutlu gününü seçmiştir? Zaman olarak neden Eylül ile Ali Asaf'ın en mutlu gününü seçmiştir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül’ün tüm çabalarına rağmen bomba patlar. Aynı gece Eylül ve Ali Asaf’ı ise evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Nazlı giderek dengesizleşirken Eylül onun oyunlarına beklenmedik bir tepkiyle karşılık verir. Diğer taraftan Esma ve Alp evliliği de sert bir kayaya çarpar. Esma’nın babasına! Kötü giden zamana inat Ali Asaf ve Eylül için o muhteşem an giderek yaklaşmaktadır. Mutluluğa adım adım yürümektedir iki aşık. Ve bir gün sonra bembeyaz gelinliği içindeki Eylül başka bir sabaha uyanacaktır.

BAKMADAN GEÇME!