Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2018 21:21

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kalk Gidelim dizisi 34. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümüne kısa bir süre kala fragman diziseverlerle paylaşıldı. Dizinin yeni bölüm fragmanında bayram coşkusu yaşandığı görülüyor. Peki, Kalk Gidelim'in yeni bölüm fragmanında başka neler var?

Haberin Devamı

Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Hayrettin'in paylaştığı Kalk Gidelim, ekranlara gelecek olan yeni bölümüyle izleyicilerine yine keyifli anlar yaşatacak. Yeni bölüme kısa bir süre kala yayınlanan fragmanı merak eden diziseverler de Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanını araştırıyor. İşte, Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı...

Kalk Gidelim'in ekranlara gelecek yeni bölümünde; Nurcan bayram sabahı çıkıp gelir ve Mustafa Ali bir yandan karısının dönmesine çok sevinirken diğer yandan kayınbiraderi Ercan’ın köyde ne işi var diye Nurcan’dan hesap sorar. Çünkü Nurcan’la Ercan, herkesin içinde Mustafa Ali’nin çok şaşıracağı bir oyun oynarlar. Bu arada Nurcan’ın dönmesi özellikle Seyfettin ve Sevda cephesinde işlerin karışmasına neden olur.

Haberin Devamı

Meryem ve Mustafa Ali arasındaki gerilimi yumuşatma çabasında baltayı taşa vurmuşlardır. Bayram günü köye Nurcan’ın dışında gizemli birileri daha gelmiştir. Bu kişiler önce Şakir’in sonra Seyfettin’in peşine düşerken bütün köyü aksiyon dolu bir maceraya da sürükleyecektir. Köyde Kurban Bayramı tüm neşesiyle, ev ziyaretleriyle, et dağıtımıyla, muhabbetle kutlanırken, Şakir peşindeki adamlardan kurtulmanın derdine düşer. Halim ve Samim’den yardım isterken Dudu’nun da başını yakacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!