Kalk Gidelim 30. bölüm fragmanında keyifli dakikalar yaşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kalk Gidelim 30. bölüm fragmanında keyifli dakikalar yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 18:24

Kalk Gidelim dizisi yayınlanan 30. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Mustafa Ali ve Nurcan oğulları Canberk’le İstanbul’daki lüks evlerine geri dönmüşlerdir. İşte, Kalk Gidelim dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kalk Gidelim dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam edecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Mustafa Ali yeni işler kovalarken, Nurcan da eski günlerdeki gibi evlilik yıldönümünü şaşaalı bir biçimde kutlayıp, eşe dosta, özellikle de sosyeteye muhteşem dönüşlerini gösterme peşindedir. İşte, Kalk Gidelim dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mustafa Ali ve Nurcan oğulları Canberk’le İstanbul’daki lüks evlerine geri dönmüşlerdir. Mustafa Ali yeni işler kovalarken, Nurcan da eski günlerdeki gibi evlilik yıldönümünü şaşaalı bir biçimde kutlayıp, eşe dosta, özellikle de sosyeteye muhteşem dönüşlerini gösterme peşindedir. Seyfettin cephesinde ise durum oldukça trajiktir. Sevda, Nurcan’ın giderayak fitlemesi sonucu Seyfettin’le boşanmak ister. Seyfettin derbeder bir halde saçı sakalı salmış mahkeme gününü beklemektedir. Bütün köylüler boşanmayı engellemeye çalışsa da nafile, Sevda boşanmayı kafasına koymuştur. Bunu engellemek için Mustafa Ali de devreye girecektir ama köye gittiğini Nurcan’ın bilmemesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

Canberk ile Melisa sinsi bir plan yapar ve Melisa’nın ailesiyle tanışmaya Mustafa Ali’yi ikna ederler. Mustafa Ali, Melisa’nın evine gidince beklemediği bir durumla karşılaşır.

Bu arada köye karavanıyla gizemli bir adam gelir ve Meryem’in etrafında dolanmaya başlar. Köydekilere dair en ince ayrıntıya kadar bilgi sahibi olan bu gizemli adam planını adım adım işlerken köyde ummadığı biriyle karşılaşır.

BAKMADAN GEÇME!