Kalbimdeki Deniz 48. bölüm fragmanında Ozan'ın yaşadığı travma herkesi derinden sarsıyor

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz 48. bölüm fragmanında Ozanın yaşadığı travma herkesi derinden sarsıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 18:09

Kalbimdeki Deniz yayınlanan 48. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Ekranların sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Ozan’ın yaşadığı travma herkesi derinden sarsarken, olup bitenden habersiz Alihan ise velayet davası için tanık arayışına düşer. İşte, Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren heyecan fırtınası yaşatan hareketli dizi Kalbimdeki Deniz yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde ilginç anlar yer alacak. İşte, Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ozan’ın yaşadığı travma herkesi derinden sarsarken, olup bitenden habersiz Alihan ise velayet davası için tanık arayışına düşer. Yaklaşan duruşmanın gerginliğini yaşayan ve oğlunun travmasıyla uğraşan Deniz’e en büyük desteği yine Mirat verir. Deniz’in boş bulunarak ve önyargılı yaklaşarak yaptığı hatalar, Yosef ve ailesi arasında güven krizine neden olurken, Raşel’i de incitir. Ece ve Mustafa arasında ise önyargı ve kıskançlık yüzünden birbirlerine mahcup olacakları durumlar yaşanır. Ünal’ın Hülya’ya yaptığı sürpriz, hayat planını etkileyecek bir adım attırır. Alihan köşkteki ilişkileri bozacak bir adım atarken, herkesi şok edecek asıl sürprizini ise duruşmaya saklamıştır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!