Kalbimdeki Deniz son bölüm ile inanılmaz olayları ekrana getirdi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz son bölüm ile inanılmaz olayları ekrana getirdi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 22:52

Kalbimdeki Deniz son bölümü ile izleyicilere heyecan dolu bir akşam yaşattı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı, izleyicilerin merak ettiği konu oldu. Deniz davaya karşı eve dön çağrısını reddettiği Alihan’ı, Mirat’a borcunu ödemesi için tehdit eder. Peki Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanında neler yaşanacaktır? İşte, merakla araştırılan yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Kalbimdeki Deniz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kalbimdeki Deniz'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Yosef Ece’ye hissettiklerini anne ve babasıyla paylaştı ama destek göremedi. Mirat ise Raşel’den Yosef’le ilgili bir sırrı öğrendi ve yıkıldı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haberin Devamı

Alihan ve Hülya Deniz’le görüştüğü için Şebnem’in üzerine giderlerken, Şebnem yavaş yavaş ikisini de tava getirmeye başlar ve planlarının ilk aşamasını gerçekleştirir. Yosef Ece’ye hissettiklerini anne ve babasıyla paylaşır ama destek göremez. Mirat ise Raşel’den Yosef’le ilgili bir sırrı öğrenir ve yıkılır. Yosef’in duygularından habersiz Ece, Mustafa’yı yüksek lisans arkadaşı Melisa’dan kıskanmaya başlar. Ozan’ın velayetini almak için açtığı dava, Alihan ve Ece’nin arasını açar. Deniz davaya karşı eve dön çağrısını reddettiği Alihan’ı, Mirat’a borcunu ödemesi için tehdit eder. Fikriye ise Alihan’a beklemediği bir hamle yapar. Mirat, Nejat ve gençlerin yardımıyla kafesini onaran Deniz’in çiftlikte verdiği teşekkür yemeğinde, şok edici sürprizler onları beklemektedir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şirzat’ın Hülya’nın evine baskın yapacağından son anda haberdar olan Mirat ve Yosef, acı bir sonuca engel olamasalar da, Şirzat’ın kaçmasına engel olurlar. Polislerle girdiği çatışmada Şirzat’ın öldürüldüğünü öğrenen Salman’ı, cenazeyi teslim almaya geldiğinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Yaşadığı şok nedeniyle Hülya’yı yalnız bırakamayan Nejat, Emine’yi kaybeder. Şebnem ise Diyar’ın Deniz’e iletilmek üzere bıraktığı mektubu ele geçirir. Yaşanan olaylar herkesi derinden sarsıp duygusal dengeleri değiştirirken, Şebnem Deniz’e büyük bir sürpriz yapar. Olanları öğrenen Alihan ise beklenmedik bir adım atar.

BAKMADAN GEÇME!