Kalbimdeki Deniz 29. bölüm fragmanında Turgut kızını evlendirme konusunda kararlı

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz 29. bölüm fragmanında Turgut kızını evlendirme konusunda kararlı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 17:28

Kalbimdeki Deniz yayınlanan 29. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerden tam not alan Kalbimdeki Deniz dizisi yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Figen'in intihar girişimi herkesi etkiler ama Turgut kızını evlendirme konusunda kararlıdır. İşte, Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatan Kalbimdeki Deniz dizisi yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Mirat ve Deniz aralarındaki yanlış anlaşılma ve kıskançlığın etkisiyle gergin zamanlar geçirirken, Artun ve Hülya da bu durumdan yaralanmanın yollarını ararlar. İşte, Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Figen'in intihar girişimi herkesi etkiler ama Turgut kızını evlendirme konusunda kararlıdır. Mirat ve Deniz aralarındaki yanlış anlaşılma ve kıskançlığın etkisiyle gergin zamanlar geçirirken, Artun ve Hülya da bu durumdan yaralanmanın yollarını ararlar. Mustafa ve Berke'nin karıştığı kaza, iki aileyi karşı karşıya getirir ve İbrahim, Zahide'nin evini basar. Raşel İngiltere'ye eli boş ve buruk dönerken, Artun Deniz'in sempati ve güvenini kazanmak için adımlar atar. Hülya ise bir yandan Deniz ve Mirat'ın arasını açmaya, diğer yandan Nejat'ı elden kaçırmamaya çalışır. Diyar ilk kez abisi Şirzat'la nerdeyse burun buruna gelir ve kabusu canlanır.  Artun'un yaptığı ince planla Deniz'e evlenme teklif edeceğini Hülya'dan öğrenen Mirat deliye döner.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Figen yaşadığı şokla içine kapanıp, ailesine bir şey anlatamazken, Ferhat Turgut’u etkileyerek derhal nikah kıyılmasına ikna eder. Hülya, Deniz’in ardından Raşel gibi güçlü bir rakibin de ortaya çıkmasıyla, boşanma işini sürüncemeye sokar. Mirat’ın bulduğu at kupa kazandırınca, Salman ağa jest olarak Mirat’ın eşine evlilik hediyesi götürmelerini oğullarından ister. Raşel’den öğrendiği gerçekler Mirat’ı alt üst edip, Deniz’e bunları anlatmadan önce kafasını toparlamaya çalışırken; Deniz Raşel’in sırrını Artun’dan öğrenir. Artun, Mirat’a ve duygularına olan güvenini kaybetmeye başlayan Deniz’e yakınlaşacak bahaneler yaratır. Fikriye ise  Deniz’i Artun’a kaptırabileceği konusunda Mirat’ı uyarır. Zahide’nin ikinci eşinden olan oğlu ve Mustafa’nın yolları bir sürprizle çatışırken, Figen umutsuzluğun çaresizliğiyle bir delilik yapar. Mirat ve Deniz ise karşılıklı yanlış anlamaların etkisiyle ilk kez kapışırlar.

BAKMADAN GEÇME!