Kadın dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 18:00

Kadın dizisinin yeni sezonu hakkında tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Duygusal ve heyecan dolu dizi Kadın'ın geçtiğimiz günlerde yeni sezon fragmanı yayınlanmıştı. Dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı merak edilmeye devam ediyor. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Kadın dizisi yayınlanan yeni sezon fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Yayınlanan sezon finali bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatan Kadın dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Kadın dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? 

Kadın dizisinin yeni sezon tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı fakat dizinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacağı tahmin ediliyor.

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir...

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!