Kadın 19. bölümünde neler olacak? Yeni fragmanda Sarp'ın ikizleri göründü

Güncelleme Tarihi:

Kadın 19. bölümünde neler olacak Yeni fragmanda Sarpın ikizleri göründü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 09:32

Kadın dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Dram ve duygu yüklü sahneleri ağırlıklı olan Fox Tv dizisi Kadın'ın en son ekrana gelen bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Şirin'in yaptıklarının birer birer ortaya çıktığı son bölüme Sarp'ın mezarlık sahnesi damga vurdu. Yeni bölüm fragmanı da kısa süre de paylaşıldı. İşte Kadın'ın 19. bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı için bekleyiş son buldu. 27 Şubat Salı akşamı ekrana gelen Kadın'ın son bölümünde Sarp gizemiyle ilgili yeni ayrıntılar paylaşıldı. Bahar ve çocuklardan ayrı olan Sarp'tan saklanan gerçek şok etkisi yarattı. Vapur kazası geçirdikten sonra bambaşka bir hayat yaşamaya başlayan Sarp'ın o noktaya nasıl geldiğini merak eden izleyiciler fragmanı bekliyordu. İşte Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı!

Kadın dizisinin 19. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Son bölümde Sarp'ın mezarlık sahnesiyle şok etkisi yaratan Kadın'ın yeni fragmanıyla birlikte ilk ipuçları geldi. 39 saniye süren fragmanda artık bambaşka bir hayatı olan Sarp'ın ikiz bebekleri dikkat çekti. Öte yandan Doruk'un "babam da gelecek mi?" sözleri merak uyandırdı. İşte Kadın dizisinin 19. bölüm fragmanı ve son bölümdeki gelişmelerin kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Dram yüklü sahneleri ağırlıklı olan Kadın’ın 27 Şubat tarihli bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. Özge Özpirinçci’nin 2 çocuklu eşini kaybetmiş bir kadına, Caner Cindoruk’un ise öldüğü düşünülen Sarp’a hayat verdiği Kadın’ın son bölümünde Şirin, her şeye rağmen oyunlarına devam etti. Psikologtan Şirin’in intiharın eşiğinde olduğunu öğrenen Hatice, gerim adım ancak finalde öğrendiği gerçekle sarsıldı. Finale damga vuran bir diğer detay ise Sarp’ın mezarlık görüntüleri oldu. Şimdi ise gözler yeni gelişmelerde. 

 

BAKMADAN GEÇME!