Kadın dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı… Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı… Yeni sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 11:21

Kadın dizisinin 2. sezon ilk bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Haziran ayında ekran macerasına ara veren Kadın’ın yeni bölüm fragmanına mezarlık sahnesi damga vurdu. Yeni sezon tanıtımı ardından tarih sorgulamaları da hız kazandı. Peki, Kadın dizisinin yeni sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Dram yüklü sahneleriyle ekran karşısındakilere duygu seli yaşatan Kadın dizisinin yeni sezon fragmanı beklentileri yükseltti. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın başrollerini paylaştığı Kadın dizisi 33. bölümüyle ikinci sezonun açılışını yapacak. Şimdi asıl merak edilen konu ise yeni sezon tarihi. Peki, Kadın dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Kadın dizisinin yeni sezon tarihi için net bir tarih verilmedi ancak ilerleyen günlerde bir duyuru yapılması bekleniyor.

Kadın dizisinin sezon finaline baba-oğul karşılaşması damga vurmuştu. Babasının fotoğraflarına bakarak büyüyen Doruk’un babasına seslendiği anlar nefeslerin tutulmasın sebep olmuştu. Kadın yeni sezon ilk bölüm fragmanında ise Sarp’ın mezarlık sahnesi ön plana çıkıyor. Eşi ve çocuklarının öldüğünü düşünen Sarp’ın mezarları açıp açmayacağı yeni sezonda belli olacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!