Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında o kadının Şirin olduğu ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında o kadının Şirin olduğu ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 09:51

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından yayınlandı. Duygusal sahneleriyle yürekleri burkan Kadın'ın dün akşam yayınlanan son bölümü finalinde Bahar, annesinin yanında yaşamaya karar verdi. Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanına ise Şirin'in köşeye sıkıştığı anlar damga vurdu. İşte Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların detayları!

Haberin Devamı

Kadın dizisinin 12. bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Dün akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kadın’ın son bölümünde zorlu bir tedavi sürecine giren Bahar, bir süreliğine annesinin yanında yaşamaya karar verdi, finale ise Şirin’in sözleri damga vurdu. Şirin ve Bahar’ın aynı evde yaşayacağı düşüncesiyle meraklanan izleyiciler yeni fragmanı merakla bekliyordu. İşte Kadın dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler!

Gerek oyuncu kadrosu gerekse çarpıcı senaryo örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken Kadın, dün akşam 11. bölümüyle ekranlardaydı. Yakalandığı hastalığa rağmen hayata tutunan Bahar, son bölümde arka arkaya büyük tehlikeler atlattı. Finale doğru kazayla evi yakan Bahar, çareyi annesinin kapısına gitmekte buldu. Hem Şirin’in hem de Hatice’nin vereceği tepkiyi soluklarını tutarak takip eden izleyiciler, finalde büyük bir sürprizle karşılaştı. Pek Kadın yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı



Bahar ve çocuklar, Hatice’nin yanına taşınıyor, herkes için yeni bir dönem başlıyor. Sarp’ın telefonunda gördüklerini araştıran Bahar, öğrendiği gerçekle rahat bir nefes alıyor. O mesajların kazadan sonra atıldığını öğrenen Bahar, öğrendiklerini Yeliz ile paylaşıyor. O kadının peşine düşmeye karar veren Yeliz, Şirin’in sırrına çok yaklaşıyor. Bahar, tüm yaşadıklarının sorumlusunun üvey kız kardeşi olduğunu anlayacak mı? Yeni bölümde neler olacak? Tüm bu soru işaretleri 16 Ocak Salı günü yayınlanacak olan Kadın’ın 12. bölümünde netleşecek.

BAKMADAN GEÇME!